Skip to main content
To the homepage of Knowit

Data & AI

Dataan perustuva johtaminen, ennakoiva päätöksenteko ja automatisoitu, helposti ymmärrettävä raportointi ovat jokaisen organisaation tavoitetiloja. Päämäärään pääsemiseksi tarvitaan laadukasta, organisaation läpi kulkevaa datavirtaa sekä organisaatiokulttuurin ja tekijät huomioivia prosesseja ja systemaattista työskentelyä. Data-analytiikan, tekoälyn ja tiedolla johtamisen asiantuntiajamme auttavat sinua strategiatasolta käytäntöön ja kehittämiseen.

Läpinäkyvyys

Kun tietosiilot murretaan ja data tuodaan kaikkien hyödynnettäväksi parhaalla tavalla, on organisaatiosi toiminta läpinäkyvää, vaatimustenmukaista ja tehokasta.

Tehokkuus

Virtaviivaiset prosessit ja ajantasainen osaaminen mahdollistavat datan tehokkaan hyödyntämisen sekä nopeamman ja luotettavamman päätöksenteon.

Ennustettavuus

Vahva perusta datatekemisen parissa mahdollistaa ultimaattiset hyödyt, eli automatisoidun raportoinnin, ennakoivan analytiikan ja proaktiivisen tiedolla johtamisen.

Data on ystävä

Data ympäröi meitä kaikkialla ja sitä on saatavilla enemmän kuin koskaan. Määrästä ei kuitenkaan tarvitse lannistua, vaan dataa kannattaa lähestyä voimavarana. Kun mahdollistamme datan saatavuuden ja se kulkee läpi organisaatiosi arvoketjun, pystyt hyödyntämään sitä liiketoimintasi jokaisella tasolla jatkuvasti.

Hallitsemme teknologiat 

Power BI, Tableau, dbt, Databricks ja Snowflake ovat osaamisemme keskiössä. Löydämme juuri organisaatiosi liiketoiminta- ja kestävyystavoitteita parhaiten palvelevan teknologian, yhdistelemme useampaa tai kehitämme olemassa olevaa – aina sertifioidulla laadulla ja varmuudella.

Paikallisesti apunasi

Datan, analytiikan ja tekoälyn kokonaisvaltaisena asiantuntijana tehtävämme on auttaa sinua menestymään tuottamalla saumattomasti toimivia ratkaisuja. Avullamme saat asiakkaitasi hyödyttäviä, tarvelähtöisiä digitaalisia palveluita. Autamme ratkaisusi muotoilussa, rakentamisessa ja ylläpidossa alusta loppuun varmistaen sen jatkuvuuden.   

Kokemuksemme monilta toimialoilta mahdollistaa, että pääset kanssamme liikkeelle nopeasti. Toimituksemme skaalautuu aina tarpeeseesi ja avullamme viilaat organisaatiosi dataprosessit ja sisäisen osaamisen kuntoon, jotta saat pysyviä hyötyjä ja jatkuvaa arvoa datasta kertaluontoisen projektin sijaan.

Hallinta (data governance)

 

Varmistamme tehokkaat prosessit ja käytännöt tietoturvallisen, laadukkaan ja luotettavan datatekemisen mahdollistamiseksi 

Kestävyys

 

Vastuullinen ja tarkoituksenmukainen lähestymistapamme dataan ja tekoälyyn tuottaa pitkäaikaisia ja eettisiä dataratkaisuja. 

Ihmislähtöisyys

 

Teemme aina ihmisinä, ihmisille. Näin varmistamme helposti ymmärrettävät ja käyttäjäystävälliset data- ja tekoälyratkaisut. 

Taltuta datamassat

Varmista organisaatiosi dataohjautuvuus, saavuta tiedolla johtamisen tavoitteesi, sujuvoita yhteistyötä ja suunnittele hyödyllisiä digitaalisia palveluita.


Johda tiedolla

Mittaa, optimoi ja automatisoi – analytiikka auttaa maksimoimaan toimintasi suorituskykyä, kannattavuutta ja vaikuttavuutta.


Hyödynnä tekoälyä

Hypen takana on yksinkertaisia asioita. Fiksuilla tekoälyratkaisuilla voit tehdä toiminnastasi tehokkaampaa ja päivittäisestä työstä mielekkäämpää.


Tarvitsetko vahvistusta tiimiisi?

Osallista kokenut ammattilainen tiimiisi ja skaalaa toimintaasi. Konsulttimme auttavat digitaalisten palveluiden suunnittelussa, toteuttamisessa ja testaamisessa, sekä data- ja pilviteknologioiden tehokkaassa hyödyntämisessä.

Lue lisää: Asiantuntija tiimiisi

E-kirja: Competitive advantage through analytics and AI

Nykypäivän johtajien on selviydyttävä monimutkaisista realiteeteista organisaatiossaan ja sen ulkopuolella. E-kirjamme auttaa kehittämään tekoälystrategiaa tarjoamalla 47 räätälöityä kysymystä päätöksenteon tehostamiseksi.

Lataa se saadaksesi kilpailuetua toimialallasi.

E-kirja on kirjoitettu englanniksi.

Automatisoi digitaalisen aineiston hallinta

Knowit CAMS (Creative Asset Management Solution) on räätälöity prosessien automatisointiratkaisu digitaalisen aineistonhallinnan automatisointiin. Se auttaa käsittelemään suuria määriä kaikkia digitaalisia materiaaleja äänestä kuviin ja videoihin - kaikki tämä toimii yhdessä työnkulussa osana nykyistä ERP-järjestelmääsi.

Tutustu palveluun

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 4

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions