Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

AI Design Sprint™

Tekoälyhankkeen onnistumisen edellytys on toimivan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun löytäminen sidosryhmäyhteistyön avulla. AI Design Sprintin™ avulla vähennät hankkeesi riskejä ja kustannuksia, sekä tutkit ja kehität tekoälyratkaisusi nopeasti.

Nopeus

AI Design Sprint™ mahdollistaa ongelmasi ratkaisun nopeasti, säästäen aikaa ja resursseja.

Kustannustehokkuus

Sprintti vähentää hukkainvestointeja ja kehityskustannuksia, koska ratkaisuja testataan ja parannetaan nopeasti.

Asiakaslähtöisyys

Sprintin avulla varmistat, että ratkaisusi vastaa asiakkaidesi todellisia tarpeita ja toiveita.

Metodina tuottava työpaja 

AI Design Sprint™ toteutetaan puolikkaan tai kokonaisen työpäivän pituisella tiiviillä työpajatyöskentelyllä. Työpajassa hyödynnetään 33A™ tekoälykortteja, joiden avulla voidaan tunnistaa organisaatiollesi kaikki mahdollisuudet tekoälyn hyödyntämiseen standardoidulla prosessilla.  

Kortit sisältävät esimerkkejä tekoälyratkaisujen käyttömahdollisuuksista sekä teknisestä terminologiasta. AI Design Sprint™ tuo olennaiset sidosryhmät yhteen liiketoiminnallesi tuottavimpien tekoälyratkaisuiden löytämiseksi. 

Varmista hankkeesi arvo 

AI Design Sprint -työpajan tärkein kiintopiste on löytää tekoälyratkaisut liiketoimintasi prosessien tehostamiseen. Sprintti on kuitenkin vain osa laadukasta tekoälyn suunnitteluprosessia ja kokonaisuus on avain arvoa tuottavaan hankkeeseen. 

Ennen työpajaa keräämme asiakasrymmärrystä tunnistaaksemme haasteet, mitä tekoälyratkaisulla halutaan selvittää. Itse sprintin aikana olennaisimmat sidosryhmät tuodaan yhteen ja yhteiskehittämisen sekä tekoälykorttien avulla tunnistetaan tekoälyn mahdollisuudet sekä tunnistetaan keskeiset datalähteet. 

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme työskentelyn jatkamista eteenpäin työpajan jälkeen. Tällöin toteutamme konseptin tarkentamisen sekä eettisen, teknisen ja liiketoiminnallisen validoinnin. Seuravaaksi toteutamme teknisen suunnittelun ja datan validoinnin. Näiden vaiheiden jälkeen toteutamme ratkaisusi sekä testaamme, kehitämme ja ylläpidämme sitä, varmistaaksemme ratkaisun jatkuvuuden. 

Muotoilun ja tekoälyn asiantuntija kumppaninasi 

AI Design Sprintiä harkitessasi, olemme oiva valinta kumppaniksi. Monialainen kokemuksemme muotoilusta, koodauksesta, pilviympäristöistä, datasta, tekoälystä ja laadunvarmistuksesta mahdollistaa sen, että keskitymme aidosti käyttäjien vaatimuksia vastaavien ratkaisuiden löytämiseen, tuottamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. 

Mikäli siis toivot, että löydät organisaatiollesi parhaat ratkaisut asiantuntemuksella, eettisesti ja laadukkaasti, olemme kumppanisi. Kaiken lisäksi kanssamme työskentely on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta kun tarvittava tieto liikkuu yhden organisaation sisällä, eikä sinun tarvitse huolehtia useasta kumppanista ratkaisun elinkaaren eri vaiheisiin. Tuotamme ratkaisut aina ketterästi ja skaalautuen, sillä tiimeissämme on runsaasti osaajia ja voimme vastata nopeaankin tarpeeseen.  

Valikoituja asiakkaitamme

Slide 1 of 1

Myös näissä voimme olla avuksi

TekoälyGeneratiivinen tekoäly (Gen AI)

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions