Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

Generatiivinen tekoäly (Gen AI)

Generatiivinen tekoäly (generative AI) on kenties tekoälyn tunnetuin muoto, mutta silti turhaan mystifioitu. Meille se merkitsee yksinkertaisesti AI-järjestelmää, joka kykenee kommunikoimaan ihmisten kanssa, voi käsitellä tietoa ja tuottaa sisältöä liiketoimintasi päätöksenteon tueksi. Kokonaisvaltainen osaamisemme voi olla avuksesi niin asiakaspalvelun tai ohjelmoinnin tehostamisessa, kuin henkilökohtaisen assistentin luomisessa.

Skaalautuvuus

Mitä enemmän luot, sitä enemmän opit. Sama pätee generatiiviseen tekoälyyn.

Kustannustehokkuus

Mikäli yrityksen tiedonhallinta on kunnossa, generatiivisen tekoälyn käyttö vaatii vain vähäistä lisäpanostusta.

Mitattava ajansäästö

Generatiivinen AI tehostaa työtä automatisoimalla rutiineja, mikä vapauttaa ihmisten aikaa vaativammille töille.

Luo uutta – tehokkaasti ja täsmällisesti 

Tekoäly on älykäs siten, että se oppii uutta olemassa olevien esimerkkien pohjalta. Kuten taiteilija, generatiivinen tekoäly lainaa muualta ja hyödyntää oppimaansa omaan tuotokseensa.  

Erityinen etu perinteiseen älyyn verrattuna on generatiivisen tekoälyn nopeus, sillä se pystyy etsimään ja prosessoimaan tietoa sekunneissa. Näin pääset liikkeelle uuden luomisessa nopeammin. 

 

Generatiivisesta tekoälystä on moneksi 

Valjasta generatiivinen tekoäly apuriksesi esimerkiksi henkilökohtaisen assistentin, asiakaspalvelijan tai tutkijan rooliin. Gen AI voi toimia muun muassa chatbot-asiakaspalvelijana, hakukoneena, testaajana, sparraajana ja sisällöntuottajana. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää mitä tarvitset – me kartoitamme tarpeesi ja luomme sopivan ratkaisun. 

 

Valitse meidät kumppaniksesi 

Generatiivinen tekoäly on suhteellisen uusi tuttavuus, mutta sen osatekijät pohjautuvat samoihin kestäviin periaatteisiin, kuin perinteisemmät tekoälyratkaisut. Kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta – aina datasta pilveen ja ohjelmistoihin – voimme varmistaa generatiivisen tekoälyn saumattoman integraation olemassa oleviin järjestelmiisi.  

Luomme ratkaisun aina tarpeeseesi vastaten ja nopeasti. Varmistamme sujuvan käytön aloituksen ja palveluidesi jatkuvuuden paikallisten asiantuntijoidemme avulla. Olemme tärkeimpien teknologioiden, eli Microsoftin (ChatGPT, Copilot), Googlen (Gemini) ja AWS:n kumppani, ja osaamme valita tarpeeseesi parhaan vaihtoehdon. 

Myös näissä voimme olla avuksi

PilvipalvelutData-alustat

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 1

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions