Skip to main content
To the homepage of Knowit

Microsoft

Olemme virallinen Microsoft Cloud Partner ja Azure Expert MSP. Tiivis kumppanuutemme Microsoftin kanssa varmistaa aina ajantasaisimman osaamisen kaikkiin tarpeisiisi

Microsoft Cloud on luotettu ja kattava pilvipalvelu 

 

Hyödynnä teknologiaa, jossa on alan johtava tietoturva. Yhdistä Microsoftin tuotteet, ympäristöt ja kolmannen osapuolen sovellukset tehokkaiden ratkaisujen luomista varten. Microsoft Cloudin avulla vastaat muuttuvan maailman haasteisiin. 

Tunnustettu Microsoft-kumppanisi 

 
 

Olemme Microsoft Solutions Partner kaikilla kuudella kumppaniohjelman ratkaisualueella – Modern Work, Security, Azure for Infrastructure, Azure Digital & App Innovation, Data & AI ja Business Applications. Näiden saavutusten ansiosta meille on myönnetty Microsoftin korkein Cloud Partner -nimitys osoituksena laaja-alaisesta osaamisestamme, kattaen koko Microsoftin tarjooman. 

Asemamme Microsoft Cloud -kumppanina on harvinainen. Yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät yhteistyökumppania, tarjoamme todistetusti asiantuntemusta ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan Microsoftin teknologiakokonaisuuden käyttöönottoon.  

Erityisosaaja palveluksessasi 

 

Knowit on yksi harvoista Azure Expert MSP -statuksen saavuttaneista Microsoft-kumppaneista Pohjoismaissa. Tunnustus on merkittävä saavutus ja todistaa laaja-alaisen osaamisemme ja kokemuksemme Azure-palveluiden suunnittelusta, käyttöönotosta ja hallinnasta. Sadoista tuhansista Microsoft-kumppaneista vain noin sata on saavuttanut Azure Expert Managed Services Provider (MSP) -tason.  

Microsoft Partner Badges
Slide 1 of 5

Myös näissä voimme olla avuksi

Data & AIPilvipalvelutMicrosoft Power BI

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions