Skip to main content
To the homepage of Knowit

Knowit Experience

Pohjoismaiden suurimmassa digitoimistossa meillä on yli 900 asiantuntijaa, jotka teknologian ja viestinnän rajapinnassa luovat digitaalisia kokemuksia, jotka vahvistavat brändiä ja asiakassuhteita. Tänään Experience toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa.

Knowit Experience on liiketoiminnan- ja digitaalisten palveluiden kehitykseen erikoistunut konsulttiyritys, joka on liiketoiminta alue Knowit konsernissa. Suomessa meitä on tällä hetkellä noin 50, eli olemme ketterä paikallinen kumppani. Pohjoismaissa meillä on kaiken kaikkiaan yli 900 osaaja.

Yhdistämme saumattomasti asiakaskokemuksen, designin, datan ja teknologian.

Knowit Experience on toimittanut digitaaliseen liiketoimintaan liittyviä palveluita, digitaalisia viestintä- ja markkinointipalveluita, analytiikkapalveluita sekä laadunvarmistusta yksityisen ja julkisen sektorin johtaville yrityksille Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Knowit erottuu muista konsulttitoimistoista siten, että yrityksessä yhdistyy suunnittelu-, markkinointi-, viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen sekä IT-osaaminen.

Joitain töitämme

Slide 1 of 6

Pitkäjänteinen kestävä yhteistyö asiakkaiden kanssa luo arvoa

Knowit Experience sopii mainiosti pitkäaikaiseksi digitaalisten asiakaskokemusten kumppaniksi. Meillä on kokenut, osaava ja monialainen tiimi, joka auttaa teitä onnistumaan ja kasvamaan digitaalisissa kanavissa. 

Olemme suunnitelleet ja kehittäneet onnistuneita digitaalisia palveluita useille suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.  Mitä enemmän opimme asiakkaistanne ja liiketoiminnastanne, sitä enemmän arvoa pystymme teille tuottamaan.  

Pitkäaikaisessa kumppanuudessa me pidämme lupauksemme, toimimme vastuullisesti ja luomme arvoa päivästä toiseen.   

Person sitting on sofa

Verkkopalvelut vastuullisesti


Pyrimme aina suunnittelemaan vastuullisia verkkopalveluita, joissa esimerkiksi inklusiivisuus huomioidaan hyvällä saavutettavuudella. Vastuullisuus voidaan myös nostaa koko projektia ohjaavaksi tekijäksi.  Internetin osuus kaikista päästöistä on tällä hetkellä noin 3,7 prosenttia ja osuus kasvaa jatkuvasti. 

Onneksi voimme tehdä paljon digipalveluiden hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Lähtökohtaisesti käytämme palvelinratkaisuja, jotka toimivat 100% uusiutuvalla energialla. Voimme lisäksi kiinnittää erityistä huomiota sivuston optimointiin siten että jokainen näkymä latautuu mahdollisimman nopeasti ja näin ollen käyttää mahdollisimman vähän palvelinkapasiteettia sekä energiaa käyttäjän päässä. 

Sisällön optimointi on yksi tärkeimmistä sivuston hiilijalanjäkeen vaikuttavista tekijöistä. Tämän osalta voimme konsultoida asiakastamme tekemään vastuullisia päätöksiä, sekä toteuttaa teknisiä ratkaisuja, jotka optimoivat sisältöjä. 

Lue lisää vastuullisista verkkopalveluista

Tutustu tarkemmin palveluihimmeChrister Lybeck

CEO

Knowit Experience