Skip to main content
To the homepage of Knowit

Tietoa meistä

Visiomme on luoda kestävä ja inhimillinen yhteiskunta digitalisaation ja innovaatioiden avulla. Tutustu meihin ja siihen mitä edustamme.

Olemme moninainen ryhmä ammattilaisia, jotka pystyvät ja haluavat näyttää asiakkaillemme suunnan kohti parempaa tulevaisuutta. Työmme perustuu kestävän arvon luomiseen ja toimitamme kestäviä tuloksia ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Haluamme olla lähellä ihmistä, mutkattomasti, mutta faktoihin tukeutuen. Yhdessä asiakkaidemme kanssa etsimme vaikuttavimmat teot ja luomme liiketoimintaa, joka hyödyntää koko organisaatiota ja arvoketjua.

Luomme kestävämpää tulevaisuutta ja kasvua, joka tekee hyvää. 


Liiketoiminta-alueet

Kestävän kasvun vaikuttavimmat teot etsimme aina yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tukena meillä on yli 4.000 tekijän verkosto, josta etsimme tarvittavat ja sopivimmat osaajat. Strategiasta toimitukseen ja muutoksen varmistamiseen. 

Tekijämme ovat ryhmittyneet kolmen eri liiketoiminta-alueen alle:

Solutions

Knowit Solutions auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaansa erilaisten räätälöityjen IT-ratkaisujen avulla. Olemme asiakkaidemme kumppani viimeisimpään teknologiaan perustuvissa järjestelmähankkeissa, joilla toteutetaan liiketoiminnan mitattavia tavoitteita.

Lue lisää

Experience

Experience on Pohjoismaiden johtava täyden digitaalisen palvelun toimisto, jossa työskentelee lähes 1000 asiantuntijaa teknologian ja viestinnän välisellä raja-alueella. Nykyään Experiencellä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. 

Lue lisää

Insight

Liikkeenjohdon konsultoinnin yksikkömme on lähes 480 työntekijällään yksi Pohjoismaiden vahvimmista strategisen digitaalisen johtamisen konsultointiyrityksistä. Insight toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. 

Lue lisää

Knowit Solutions FLX 

Knowit Solutions FLX on Solutions liiketoiminta-alueella toimiva yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen laskutukseen perustuvan palkkamallin. FLX on kokeneiden konsulttien koti, jossa toimeksiannot löytyvät koko Solutions liiketoiminta-alueen asiakkuuksista. 

Lue lisää


Kestävä kehitys

Roolimme yhteiskunnassa laajenee yhä digitalisoituvassa maailmassa. On yhä tärkeämpää ymmärtää, miten yhteiskunta muuttuu, jotta voimme paremmin hyödyntää uusia mahdollisuuksia, hallita riskejä ja muokata liiketoimintaamme. Tämän vuoksi kestävän kehityksen edistäminen on meille erittäin tärkeää.

Lue miten osallistumme kestävan maailman edistämiseen

Käytäntömme

Meille on tärkeää perustaa toimintamme selkeille ideoille ja kehyksille pyrkimyksessämme olla mahdollisimman hyvä työnantaja. Siksi meillä on sisäinen ohjeisto, joka yhdessä ulkoisten periaatteidemme kanssa muodostaa kehyksen toiminnoillemme.

Käytäntömme

Sertifikaatit

Knowit Solutions Oy:lle myönnetyt sertifikaatit

ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka kattaa ohjelmistokehitys-, testaus- sekä ylläpitopalvelut Helsingissä, Tampereella ja Turussa. 

Knowit Managed Services Oy:lle myönnetyt sertifikaatit

ISO27001 tietoturvan hallintajärjestelmän sertifikaatti. Se kattaa operatiivisen tuen, työpaikan, pilvi- ja kapasiteettipalvelujen toimittamisen Suomessa Tampereella ja Helsingissä.