Skip to main content
To the homepage of Knowit

Pilvipalvelut

Pilvipalveluiden käyttöönotto on paljon enemmän kuin pelkkää tekniikkaa. Pilvi on strateginen voimavara liiketoimintasi mahdollistajana.

Skaalautuvuus

Pilvipalvelu mukautuu liiketoimintasi tarpeisiin niin, että voit skaalata palvelua ylös- tai alaspäin kysynnän mukaan.

Kustannustehokkuus

Maksat pilvipalvelusta vain käytön mukaan ja vältyt laitteistojen ja ohjelmistojen hankinta- ja ylläpitokustannuksilta.

Energiatehokkuus

Pilvipalvelun avulla voit käyttää resurssejasi tehokkaammin samalla, kun vähennät energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia.

Julkipilvi tarjoaa mittavia hyötyjä

Siirtämällä työkuormat ja kriittisimmät liiketoimintasovellukset julkipilveen tavoitat sen tarjoamat kiistattomat liiketoimintaedut. Pilvi mahdollistaa palveluidesi saatavuuden kaikkialla maailmassa samalla varmistaen, että palvelusi mukautuvat kasvuun ja toimivat kustannustehokkaasti. Parempi skaalautuvuus, tehokkuus ja ketteryys ovat vasta jäävuoren huippu pilven tarjoamista hyödyistä, sillä yhdessä ne luovat alustan nykyisten toimintojesi tehostamiseen, joustavuuden lisäämiseen ja innovoinnin edistämiseen. Me olemme juuri oikeilla taidoilla varustettu oppaasi pilven mahdollistaman muutoksen toteuttamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon.

Paikallinen kumppani kansainvälisessä ympäristössä

Sitoutumisemme asiakkaisiimme on enemmän kuin pelkkää konsultointia. Olemme paikalla opastamassa tiimejäsi, perustamassa pilvi-infrastruktuuriasi ja kehittämässä innovatiivisia, kestäviä sovelluksia, jotka vievät organisaatiosi uudelle tasolle. Työskentelemme rinnallasi koko matkan ajan – kuten hyvät kumppanit tekevät.

Työskentelemme alan parhaiden kanssa

Vahva kumppanuutemme johtavien julkipilvipalveluiden tarjoajien, kuten AWS:n, Microsoft Azuren ja Google Cloudin kanssa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa sinua valitsemaan alustan ja palvelut, jotka sopivat parhaiten strategiaasi ja tarjoavat sinulle kestäviä liiketoimintaetuja.

Microsoft

Erikoistunut Microsoft Cloud Partner ja Azure Expert MSP                                                

Microsoft-logo

Amazon Web Services

AWS Premier Consulting Partner – Migration- ja MSP-kumppani

Amazon Web Services logo

Google Cloud

Google Cloud Premier -kumppani

 

Google Cloud logo

Määritä pilvimatkan askelmerkit

Suunnittele pilvimatkasi ja saavuta optimaalinen tehokkuus ja tietoturva alusta alkaen. Näin varmistat vahvan perustan sujuvalle pilvisiirtymälle.


Toteuta huoleton pilvisiirtymä

Rakenna liiketoimintasi tarpeita tukeva, julkipilven parhaita käytäntöjä hyödyntävä pilviperusta, jonka varaan voit sekä kehittää uutta että siirtää olemassa olevia sovelluksia. Varmista myös jatkuva oppiminen.


Tehosta toimintaasi

Optimoi kustannuksia ja suorituskykyä, lisää tehokkuutta ja vapauta resursseja liiketoimintasi kasvattamista varten – aina luotettavasti ja vaatimusten mukaisesti. Näin varmistat liiketoimintasi jatkuvuuden sekä järjestelmäsi luotettavuuden ja skaalautuvuuden.


Uudista, kehitä ja innovoi

Pilveen siirtyminen ja toiminnan tehostaminen ovat vasta alkua. Varmista järjestelmiesi skaalautuvuus, ketterä innovointi ja nopea markkinoille pääsy kestävästi, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.


Tarvitsetko vahvistusta tiimiisi?

Osallista kokenut ammattilainen tiimiisi ja skaalaa toimintaasi. Konsulttimme auttavat digitaalisten palveluiden suunnittelussa, toteuttamisessa ja testaamisessa, sekä data- ja pilviteknologioiden tehokkaassa hyödyntämisessä.

Lue lisää: Asiantuntija tiimiisi

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 1

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions