Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Turvaa toimintosi pilvipalvelujen avulla. Samalla, kun organisaatiot ovat yhä riippuvaisempia digitaalisista palveluista, ennakoiva ja kattava lähestymistapa tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen on ratkaisevan tärkeää pilvipalveluissa.

Sisäänrakennettua tietoturvaa

Hyödynnä pilvialustoihin sisäänrakennettuja tietoturvakontrolleja tietojesi suojaamiseksi.

Liiketoiminnan jatkuvuus

Varaudu pahimpaan ja varmista liiketoimintasi jatkuvuus.

Vaatimustenmukaisuus

Täytä vaatimustenmukaisuuden ja sääntelyn asettamat vaatimukset.

Noudattamalla säännöksiä pienennät riskejä 

Tietoturvalla on olennainen rooli pilvipalveluihin liittyvissä toiminnoissa ja palveluissa. Yhdistämällä tietoturvan, riskien arvioinnin, identiteettisuojauksen ja vankat arkkitehtuurikäytännöt voit hyödyntää pilvipalvelujen etuja luottavaisin mielin. Samalla pienennät turvallisuusriskejä, sekä noudatat toimialaasi koskevia säännöksiä.

Autamme sinua huolehtimaan, että tietoturvakontrollit ovat paikallaan, tekeminen turvallista ja sensitiivinen tietosi turvassa.

 

Edistyksellistä tietoturvaa ja häiriötöntä liiketoimintaa 

Pilvialustat tarjoavat tyypillisesti edistyksellistä tietoturvaa, joka on usein kehittyneempää kuin mitä yksittäinen yritys voi saavuttaa omilla resursseillaan. Sisäänrakennettu tietoturva sisältää monenlaista suojaa ja reaaliaikaista näkyvyyttä erilaisia kyberuhkia ja tietomurtoja vastaan. Pilvipalveluntarjoajat sekä investoivat raskaasti omaan tietoturvaan, että tarjoavat erilaisia palveluita ja teknologiaa tietojesi ja käyttäjiesi suojaamiseksi.  

Autamme sinua varmistamaan liiketoimintasi jatkuvuuden hyödyntämällä korkean saatavuuden palveluita sekä edistyksellisiä ratkaisuja häiriötilanteista palautumiseen – parhaimmillaan automaattisesti. 

 

Pilviturvallisuus on enemmän kuin pelkkää teknologiaa 

Jotta pilven käyttöönotossa onnistutaan parhaalla tavalla, teknisten määritysten lisäksi on huomioitava monia muita näkökohtia, kuten yrityksen liiketoimintastrategian mukainen pilvistrategia, voimassa oleviin turvallisuuspolitiikka-asiakirjoihin mukautetut tekniset asetukset, turvallisuusstandardien noudattaminen, sekä voimassa olevien lakien ja asetusten noudattaminen. Osaamme tietenkin auttaa sinua kaikissa näissä.  

Myös näissä voimme olla avuksi

Pilven perustaPilvistrategiaPilvihallintamalli

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions