Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Pilven perusta

Optimoi pilvimatkasi luomalla vakaa pohja pilvitekemiselle. Cloud core -palvelullamme rakennamme julkipilvellesi turvallisen ja nykyisten toimintamalliesi kanssa yhteensopivan julkipilven perustan, eli landing zonen. Hyvin rakennetun perustan päälle voit rakentaa pilviympäristöjäsi ja kiihdyttää julkipilven käyttöönottoa.

Kiihdytä

Viitekehyksen mukainen toiminta kiihdyttää pilvitekemistä ja innovointia.

Hyödynnä valmista

Parhaita käytäntöjä seuraamalla ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen.

Turvallisuus

Tietoturvakontrollit varmistavat tiedon ja turvallisen toimintaympäristön.

Skaalautuva ja turvallinen ympäristö  

Kun pilvistrategia ja pilvihallintamalli on määritetty, viedään pilvihallintamallin mukaiset linjaukset käytäntöön landing zonen avulla. Sen avulla varmistat, että niin uusille kuin pilveen siirrettäville sovelluksille on aina valmiina skaalautuva ja turvallinen ympäristö, oli käytössäsi sitten yksi tai useampi pilvialusta.  

Avullamme rakennat liiketoimintasi tarpeita tukevan pilviperustan, joka hyödyntää AWS:n, Microsoft Azuren ja Google Cloudin parhaita käytäntöjä. Näin voit vakioida pilviympäristösi, säästää aikaa ja ymmärtää pilvikustannuksiasi paremmin. Parhaat käytännöt ovat asiakasympäristöissä hyväksi havaittuja toimintamalleja, jotka ohjaavat landing zone -tekemistämme. Standardeja noudattamalla säästät aikaasi, tuot kustannuksiin läpinäkyvyyttä ja optimoit pilvialustasi käyttöönottoa. 

Landing zone pilviympäristöösi 

Suosituksista huolimatta, landing zonen rakentaminen ennen ensimmäisen työkuorman pystyttämistä voi olla haasteellista. Juuri siksi ratkaisumme on modulaarinen ja sopeutuu erilaisiin ympäristöihin ja vaatimuksiin. Yksi sovellus voi tarvita yhteyden konesalissasi olevaan järjestelmään, toinen sovellus ei – siksi landing zone -ratkaisu sopeutuu eri tarpeisiin huomioiden sovellusten välillä vaihtelevat vaatimukset.  

Toteutuksemme pohjautuu huipputason tietoturva-, vaatimustenmukaisuus- ja hallintakäytäntöihin, joten pääset hyödyntämään yrityksesi tarpeisiin räätälöityä toteutusta niin pääsyoikeuksien, verkkoyhteyksien kuin resurssien organisoinnin osalta. Automaation hyödyntäminen ja reaaliaikainen valvonta ovat esimerkkejä tehokkaasta lähestymistavastamme riskien hallintaan. 

Valitse proaktiivinen pilvikumppani 

Kumppanina yksinkertaistamme monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskitymme innovointiin pelkän vianmäärityksen sijasta. Olemme onnistuneesti opastaneet asiakkaita eri toimialoilla ja räätälöineet pilviratkaisuja ja yritysten laskeutumisalueita heidän liiketoimintansa erityistarpeisiin.  

Optimoimme ja kehitämme pilviympäristöäsi pilvihallintamallisi ohjaamana hyödyntämällä IaC (Infrastructure as code) -käytäntöjä ja automaatiota, jotka varmistavat nopean, laadukkaan ja tehokkaan työskentelyn. Lisäksi koulutamme ja tuemme tiimejäsi, jotta pilvisiirtymä sujuu mahdollisimman sulavasti. 

Myös näissä voimme olla avuksi

PilvistrategiaPilvimigraatio

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions