Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Pilvimigraatio

Pilvisiirtymän avulla voit tavoittaa mittavia hyötyjä liiketoiminnassasi. Pilvi mahdollistaa liiketoimintasi skaalautuvuuden ja kustannustehokkaan toiminnan, kasvattaen resilienssiä ja kiihdyttäen innovointia. Onnistunut pilvimigraatio edellyttää kuitenkin strategista suunnittelua ja toteutusta.

Kustannustehokkuus

Pilvipalvelu mukautuu liiketoimintasi tarpeisiin niin, että voit skaalata palvelua ylös- tai alaspäin kysynnän mukaan.

Skaalautuvuus

Resurssien nopea skaalaaminen tarpeen mukaan ilman suuria investointeja tai häiriöitä liiketoiminnassa.

Tietoturva

Pilvipalveluntarjoajat huolehtivat tietoturvasta ja infrastruktuurin päivityksistä automaattisesti.

Maksimoi pilven tarjoamat hyödyt 

Tavoittaaksesi parhaat tulokset ketterillä ja turvallisilla pilvitoiminnoilla, kannattaa tarvittavien palveluiden strateginen käyttöönotto toteuttaa alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Vahvan perustan pilvimatkallesi rakennat luomalla selkeän pilvistrategian ja pilvihallintamallin (cloud governance) sekä pilvihallintamallia toteuttavan landing zonen. Menestyksen avaimiin sisältyy aina uuden toimintamallin tuominen arkeen. Pelkkä teknisen ratkaisun käyttöönotto ei tuo itsessään haluttuja hyötyjä. Anna meidän varmistaa, että teknologiset ratkaisut tulevat osaksi yrityksesi arkea. 

Hyödynnä parhaita käytäntöjä saumattomaan pilvisiirtymään  

Pilvialustan laajempaan hyödyntämiseen liittyy usein erilaista tekemistä: olemassa olevien sovellusten siirtäminen pilveen, sovellusten modernisointia sekä uusien, pilvinatiivien (cloud-native) sovellusten kehittämistä. Pilvisiirtymään kannustavia tekijöitä voi olla useita, kuten esimerkiksi datakeskussopimusten päättyminen, tietoturvaan ja liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvät huolenaiheet, palvelinlaitteistojen elinkaaren loppuvaiheet sekä resurssien ja IT-budjetin niukkuus. Pilvisiirtymän tavoite on aina saavuttaa enemmän vähemmällä, ilman alkuinvestointeja. 

Toteutamme saumattoman ja turvallisen pilvisiirtymän ketterästi ja kustannustehokkaasti, unohtamatta liiketoimintasi erityistarpeita. Lopputuloksena kehität organisaatiosi tuottavuutta ja säästät kustannuksissa.  

Huolehdimme koko pilvimatkastasi 

Sertifioituna AWS, Microsoft Azure ja Google Cloud -kumppanina arvioimme, suunnittelemme ja toteutamme siirtymän julkipilveen vastaten haasteisiisi ja infrastruktuuriisi. Olemme oppaasi aina nykyisen ympäristösi arvioinnista onnistuneen pilvimigraation suunnitteluun ja toteutukseen. 

Tiiviillä yhteistyöllä työskennellen, voimme siirtää ja nykyaikaistaa työkuormat turvallisesti ja varmasti pilveen, minimaalisella käyttökatkoksella.

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 2

Myös näissä voimme olla avuksi

Pilven perustaPilvistrategiaModernisaatioPilvihallintamalliKetterän kehittämisen tiimit

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions