Skip to main content
To the homepage of Knowit

OHJELMISTOKEHITYS

Ketterän kehittämisen tiimit

Takaa järjestelmiesi ajantasaisuus ja muokattavuus ketterien kehitys- ja tuotantotiimien avulla. Ketterän kehitystiimin kanssa kehität digitaalisen tuotteesi tai palvelusi nopeasti ja varmistat sen laadun testaamalla. Tiimin käyttämien menetelmien avulla pienennät viivästysten ja kustannusylitysten riskiä, saat laadukkaan lopputuotteen ja parannat toimintaa jatkuvasti.

Käyttökokemus

Yhdistämme projekteissamme liiketoiminnan, designin ja teknologian saumattomasti.

Riskienhallinta

Ketterät menetelmät mahdollistavat riskienhallinnan, kun virheet voidaan havaita ajoissa.

Skaalautuvuus

Mallimme mahdollistaa tiimin kustannustehokkaan skaalautumisen tarpeiden muuttuessa.

Valjasta muutos työkaluksi 

Ketterässä kehittämisessä vain muutos on pysyvää. Muutos kuitenkin ruokkii iteratiivista kehitystä, sillä se mahdollistaa nopean reagoinnin, jatkuvan oppimisen ja asiakaskeskeisen lähestymistavan.  

Ketterät tiimimme varmistavat digitaalisten ratkaisujesi kustannustehokkaan toteuttamisen minimoimalla hukan ja maksimoimalla asiakasarvon. Varmistamme ratkaisusi soveltuvuuden käyttötarkoitukseensa rakentamalla sen pala kerrallaan käyttäjäpalautetta hyödyntäen. 

 

Innovoinnista toteutukseen ja testaukseen 

Toimimme aina tiiviissä yhteistyössä liiketoimintasi asiantuntijoiden ja tuoteomistajiesi kanssa maksimoidaksemme läpinäkyvyyden. Näin kokemuksemme ja asiantuntemuksemme yhdistyvät saumattomasti sinun liiketoimintaosaamiseesi, ja voimme ponnistaa yhdessä kohti organisaatiosi tavoitteiden saavuttamista. 

Autamme sinua digitaalisen palvelusi suunnittelun jokaisessa vaiheessa innovoiden, toteuttaen ja testaten. Työskentelemme aina palvelumuotoilun ja käyttöliittymäsuunnittelun tuella ja yhdistämme liiketoiminnan, designin ja teknologian saumattomasti. Skaalaamme tiimimme aina tarpeeseesi sopivaksi. 

 

Supervoimana laatu 

Olemme laadunvarmistuksesta tunnettu talo – tiedämme, mitä testata ja missä järjestyksessä, tehokkuudesta tinkimättä. Kokemuksemme lukuisista ketteristä projekteista varmistaa ratkaisusi laadukkaan tuotannon. 

Automaattiset koonti- ja julkaisuputket (CI/CD) mahdollistavat ratkaisullesi nopean palautteen keräämisen, paremman laadun sekä nopeat, vakioidut julkaisut. Näin voit vahvistaa asiakastyytyväisyyttä, säästää kustannuksia ja julkaista nopeasti ja luotettavasti. 

Testiautomaatio parantaa myös tiimin valmiutta tehdä ketterään kehitykseen olennaisesti kuuluvaa koodin suunnitelmallista parantamista niin, että koodi on helpommin ymmärrettävää, ylläpidettävää ja laajennettavaa. 

Myös näissä voimme olla avuksi

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu (UX & UI)

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 2