Skip to main content
To the homepage of Knowit

Ohjelmistokehitys

Luo vaikuttavia ja saumattomia asiakaskokemuksia digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla. Me suunnittelemme, koodaamme, automatisoimme, kehitämme, turvaamme ja ylläpidämme toimintasi keskeisiä järjestelmiä, jotka mahdollistavat kestävän muutoksen. Työskentelymme ytimessä on aina asiakaslähtöinen, helppokäyttöinen ja saavutettava lopputulos, joka tavoitetaan ketterällä ja joustavalla tiimityöllä.

Kestävää teknologiaa

Ympäristöllisesti, taloudellisesti ja ajallisesti kestävät digitaaliset ratkaisut syntyvät osaavalla suunnittelulla.

Käyttäjälähtöisyys

Kun käyttäjä on suunnittelun keskiössä, lopputulos on varmasti tehty tarpeeseen toimivaksi.

Skaalautuvuus

Ketterät tiimimme ja prosessimme on suunniteltu skaalautumaan tarpeittesi kanssa yhtä matkaa.

Ketterää ja innovatiivista ohjelmistokehitystä 

Meillä on osaaminen, ihmiset ja teknologiat – sinulta tarvitaan vain idea. Laaja osaamisemme kaikilta ohjelmistokehityksen alueilta arkkitehtuurisuunnittelusta testaukseen ja ohjelmistojen asennukseen siivittää sinut ainutlaatuisen tuotteesi, palvelusi tai muun haluamasi tuloksen luokse.

Koska parhaita järjestelmiä käytetään aktiivisesti ja kehitetään ketterästi, teemme juuri niin. Takaamme palvelusi parhaan käyttökokemuksen panostamalla käytettävyyssuunnitteluun ja varmistamme tuotteesi jatkuvan ajantasaisuuden sekä parhaan tuoton investoinneillesi.

Arvomaailmamme näkyy työssämme

Erikoisuutena vaativat ympäristöt

Kehitämme digitaalisia palveluita, jotka toimivat systeemisenä osana toimintaympäristöäsi. Hyödynnämme muotoilun keinoja digitaalisen prosessisi, tuotteesi tai palvelusi suunnittelussa varmistaaksemme käyttäjälähtöisen lopputuloksen, joka tuo sinulle liiketoimintaetua.

Erikoisosaamisemme kohdentuu kestävien ratkaisuiden rakentamiseen vaativiin ympäristöihin. Työmme jälki näkyy esimerkiksi suunnittelemissamme ja rakentamissamme, lähes jokaisen suomalaisen päivittäistä elämää koskevissa ratkaisuissa. Osaamistamme voit löytää esimerkiksi rakennuksissa liikkumista helpottavasta teknologiasta, julkishallinnon miljoonien käyttäjien digitaalisista palveluista sekä teollisuuden ja raskaan koneiston ohjelmistoratkaisuista.

Design

Yhdistämme saumattomasti liiketoiminnan, designin ja teknologian osaamisen ja skaalaamme tiimimme aina tarpeeseesi sopivaksi.   

Laatu

Ymmärrämme vaatimuksesi, tiedämme parhaan tavan tehdä asioita, ja testaamme tuottamamme ratkaisut varmistaaksemme lopputuotteen parhaan laatukokemuksen.

Tietoturva

Emme tingi tietoturvasta. Rakennamme järjestelmiä, jotka ovat tietoturvallisia niin designin, arkkitehtuurin kuin koodillistenkin ratkaisujen osalta. 

Kehitä tiimin avulla

Varaudu muuttuviin liiketoimintavaatimuksiin digitaalisten palveluiden ketterien kehitys- ja tuotantotiimien avulla. Saat ajantasaiset ja muokattavat järjestelmät nopean kehitys- ja testaamisosaamisen avulla. Näin pienennät viivästysten ja kustannusylitysten riskiä.


Suunnittele käyttäjäkeskeisesti

Rakensitpa jotakin täysin uutta tai modernisoit vanhoja sovelluksia, autamme sinua suunnittelemaan ja rakentamaan helppokäyttöisiä digitaalisia tuotteita, joissa käyttäjän tarpeet ja motivaation lähteet on huomioitu ja valmiiksi sisäänrakennettu.


Tee innovatiivisia kokeiluja

Uudista testiympäristömme avulla. Innovation Zone -yhteiskehittämisalustalla hyödynnämme yhteissuunnittelua ja innovatiivisia toimintamenetelmiä liiketoimintasi uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen.


Tarvitsetko vahvistusta tiimiisi?

Osallista kokenut ammattilainen tiimiisi ja skaalaa toimintaasi. Konsulttimme auttavat digitaalisten palveluiden suunnittelussa, toteuttamisessa ja testaamisessa, sekä data- ja pilviteknologioiden tehokkaassa hyödyntämisessä.

Lue lisää: Asiantuntija tiimiisi

Automatisoi digitaalisen aineiston hallinta

Knowit CAMS (Creative Asset Management Solution) on räätälöity prosessien automatisointiratkaisu digitaalisen aineistonhallinnan automatisointiin. Se auttaa käsittelemään suuria määriä kaikkia digitaalisia materiaaleja äänestä kuviin ja videoihin - kaikki tämä toimii yhdessä työnkulussa osana nykyistä ERP-järjestelmääsi.

Tutustu palveluun

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 3

Jani Koivulainen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions