Skip to main content
To the homepage of Knowit

OHJELMISTOKEHITYS

Innovation Zone

Vapauta sisäinen innovaattorisi ja päästä luovuutesi valloilleen yhteiskehittämisen merkeissä. Innovation Zone -testiympäristössä pääset kokeilemaan uutta, poissulkemaan toimimattomia ideoita ja oppimaan prosessista fasilitaattorin johdolla. Yhteiskehittäminen voi olla ratkaisusi pysyäksesi kilpailukykyisenä elinympäristössä, jossa teknologia ja ympäröivä maailma muuttuvat kiihtyvällä tahdilla valtavin harppauksin.

Uudet liiketoiminta-mahdollisuudet

Ideoiden jakaminen, yhteistyö ja uusien ratkaisujen kehittäminen yhdessä johtaa liiketoimintamahdollisuuksiin.

Kustannussäästöt

Minimoi investointiriskit testaamalla hypoteeseja, uusia ideoita ja niiden arvontuottopotentiaalia.

Ajantasaisuus

Yhteiskehittäminen auttaa tunnistamaan trendejä ja asiakastarpeita varhaisessa vaiheessa nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Löydä ratkaisut innovaatiotyöpajassa 

Joskus alkuun pääseminen on kaikkein vaikeinta. Innovaatiotyöpajassa valjastat luovuuden ongelmanratkaisijaksi yhteiskehittämisen avulla ja voit tuottaa uusia innovatiivisia ideoita, tuotteita tai palvelukonsepteja, tai parantaa jo olemassa olevaa palvelukonseptia. Rohkeat ideat, dynaaminen työskentely ja yhteistyö voivat viedä täysin uusiin korkeuksiin! 

Innovaatiotyöpajoissa hyödynnetään aina uusinta teknologiaa ja kestävän kehityksen käytäntöjä. Tarjoamme erilaisia työpajoja erilaisiin tarpeisiin mahdollisuuksien tunnistamisesta valmiiden ideoiden testaamiseen.  

 

Löydä kehityksen suunta hektisen arjen keskellä 

Yksi monista mahdollisista Innovation Zone -työpajoista on kehittämämme Zenful Ideation Hub -työpaja. Kyseinen työpaja on täsmälääke innovaatiokyvykkyytesi vauhdittamiseen hektisen liiketoimintaympäristön keskellä.  

Työpajan avulla voit esimerkiksi löytää uuden, tulevaisuuteen katsovan suunnan tiimisi työskentelyyn, löytää vision ja realistiset mahdollisuudet tulevaan tuotekehitykseen, tunnistaa uusien teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet liiketoimintasi tulevaisuudelle, tai kirkastaa johtoryhmäsi näkemystä digitaalisen kehityksen suunnasta. 

Työpajan lopputuotteena tiedät, mitkä ovat projektisi seuraavat askeleet sekä mitä ideoita sinun kannattaa testata pidemmälle soveltuvuusselvityksen avulla. 

 

Varmista ratkaisun käyttökelpoisuus 

Jotta innovatiiviset ideat eivät jää työpajan jälkeen pelkästään ideoiksi, kannattaa niiden käyttökelpoisuutta testata. Soveltuvuusselvityksen (Proof of Concept, PoC) avulla saat selville, kuinka uusi idea vastaa yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeeseen käytännön tasolla.  

Soveltuvuusselvityksessä testataan hypoteesi, joka auttaa osoittamaan konseptin toimivuuden ja arvontuottopotentiaalin – säästät siis aikaa ja rahaa, kun investointiriskit alenevat toimimattomien ja todentamattomien ideoiden osalta.