Skip to main content
To the homepage of Knowit

Knowit FLX

Kokenut konsultti - Knowit Solutions FLX:ssä nautit yrittäjyyden vapaudesta työsuhteen turvassa.

FLX it: Ylpeästi joustava

Nimikin sen kertoo – Knowit Solutions FLX on joustava. Joustava niin palkan, toimeksiantojen, vapauden kuin vastuun suhteen. 

Knowit Solutions FLX on vuonna 2023 perustettu Solutions liiketoiminta-alueella toimiva yritys. Knowit FLX -mallissa kokeneet asiantuntijat pääsevät mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta Knowitin muiden asiantuntijoiden kanssa. FLX:n toimeksiannot löytyvät koko liiketoiminta-alueen asiakkuuksista. 

Niin asiantuntijoiden kuin asiakkaidenkin vaatimukset ovat syventyneet ja laajentuneet –  asiakas voi hakea juuri tietynlaista konsulttia, ja konsultti tietynlaista projektia. Nämä toiveet sekä asiakkaan että konsultin osalta Knowit Solutions FLX pyrkii yhdistämään. 

Osaamisalueemme

Tutustu osaamisalueisiimme

People working in a meeting room

Takuu + komissio: Houkutteleva palkkamalli ja vapaus vaikuttaa

Tiedämme, että perinteinen työsuhde ei ole jokaisen pala kakkua, varsinkaan yrittäjähenkiselle, kokeneelle osaajalle. Korkean inflaation aikana reaaliansiot ovat laskeneet tuntuvasti, joten yrittäjyyden mahdollistama omaan ansiotasoon vaikuttaminen kiinnostaa. 

Tiedämme myös, että vakituinen työsuhde tarjoaa monia etuja yrittäjyyteen verrataessa – varmuutta, turvaa, työyhteisön, työsuhde-etuja, vähemmän hallinnollista työtä, valmiista asiakaspohjasta puhumattakaan.  

FLX on vastauksemme työelämän murrokseen – työsuhteen malli, joka yhdistää yrittäjyyden vapauden työsuhteen turvaan, pienentäen riskitasoa ja taaten varmat tulot. FLX ei ole alihankintaverkosto, FLX:ssä olet työsuhteessa ja saat tyypilliset työsuhde-edut.  


Tämänkaltaisten asiakkaiden kanssa työskentelisit

Slide 1 of 3

01 / 03


Artikkelit

Slide 1 of 2

01 / 02