Skip to main content
To the homepage of Knowit

REFERENSSI

VALMET

AWS tehostaa Valmetin teollista internetiä

TEOLLISUUS

Knowit on Valmetin AWS Managed Service Provider (MSP) -kumppani. Kumppanuus pitää sisällään Valmetin olemassa olevan AWS-ympäristön käyttöönoton ja migraation, Passionate Support for AWS -jatkuvat palvelut 24/7 sekä asiantuntija- ja projektipalvelut.

Valmet etsi luotettavaa, osaavaa ja joustavaa kumppania, jolla riittäisi ymmärrystä ja osaamista tehostaa heidän Valmet Industrial Internet (VII) -matkaansa.

”Meille oli tärkeää löytää kumppani, jolla on vahva asiantuntemus ja teknologiaosaaminen AWS-palveluista ja niiden hyödyntämisestä. Tämän lisäksi Knowitilla on pitkä kokemus teollisista palveluista sekä tieto teollisesta internetistä ja sen mahdollisuuksista. Pilvipalveluilla tehostamme asiakkaidemme suorituskykyä esimerkiksi hyödyntämällä dataa ennaltaehkäisevään kunnossapitoon.”


Juha-Pekka Helminen

johtaja, Valmet Digital Ecosystem & Platform

Teollinen internet vaikuttaa myönteisesti koko liiketoimintaan

Teollinen internet on siirtymässä seuraavalle tasolle. Valmetin teollisen internetin palvelut ja sovellukset on kehitetty parantamaan asiakkaiden prosessien luotettavuutta ja suorituskykyä.

”Kestävät pilviratkaisut ja digitalisaatio johtavat teollisuutta kohti uusia digitaalisia ympäristöjä ja innovaatioita, mahdollistaen samalla ketterän liiketoiminnan kehittämisen. Teollinen internet valmistautuu ottamaan seuraavan suuren askeleen. Tämä vaikuttaa myös Valmetin tulevaisuuteen, ja tuemme Valmetia heidän kumppaninaan. Sertifioidut pilviarkkitehtimme ja asiantuntijamme auttavat asiakasta ymmärtämään pilvipalveluiden arvon liiketoiminnalleen. Olemme iloisia, että Valmet valitsi meidät AWS-kumppanikseen pilvimatkalleen”, kertoo Niina Känsälä, Knowit Solutionsin Cloud Driven Services -liiketoimintayksikön johtaja.

Liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua pilviratkaisuilla

Valmetin teollisen internetin palvelut perustuvat mielekkääseen vuoropuheluun datan kanssa. Valmet pyrkii rakentamaan ekosysteemin, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisen suorituskyvyn. Knowit rakentaa ja kehittää yhdessä Valmetin kanssa teollisen internetin palvelujaan ja tukee ekosysteemin kasvua. Kestävää kehitystä tukevan kasvun varmistamiseksi Knowit pyrkii digitalisaation ja uusien teknologioiden avulla luomaan kestäviä palveluita ja ratkaisuja.

Knowit on AWS Premier Consulting Partner, ja meillä on yli 200 sertifioitua asiantuntijaa Pohjoismaissa. Olemme myös virallinen seuraavan sukupolven ja auditoitu AWS Managed Services Provider ja DevOps Competence Partner. Suunnittelemme, toteutamme, kehitämme ja ylläpidämme AWS-pilviympäristöjä.

 

Olemme AWS Premier Consulting Partner

Janne Myllyoja

Client Executive

Knowit Solutions

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions