Skip to main content
To the homepage of Knowit

Knowit Insight

Knowitin liikkeenjohdon konsultointiyksikkö on johtava kumppani pohjoismaisille yrityksille, jotka toimivat sekä paikallisesti että globaalisti.

Tutustu Knowitlaisiin
Meitä on yli Pohjoismaissa yhteensä n. 480 konsulttia, joilta löytyy laaja-alaista osaamista muun muassa kaupallisten toimintojen, operatiivisen tehokkuuden, brändin ja markkinoinnin parista. Keskitymme strategian ja arvon luomisen yhdistämiseen ja muutoksen läpiviemiseen tavalla, joka tuottaa kestäviä tuloksia alusta alkaen. Toimimme paikallisesti 15 toimistossa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.
 
Uskomme tulevaisuuden olevan yhä enemmän digitaalinen, ennakoimaton ja joustavuutta vaativa. Autamme asiakkaitamme rakentamaan liiketoimintaa, joka on kestävää, mukautuvaa, turvallista ja valmiina tulevaisuuden haasteisiin. Yhdessä tunnistamme liiketoiminnan mahdollisuuksia, hyödynämme asiakasymmärrystä ja edistämme parhaaksi todettuja kaupallisia käytäntöjä ja operatiivisia toimintatapoja, jotta asiakkaamme voivat menestyä nykyisillä haastavilla markkinoilla. 
 
Pohjoismaisen digitalisaation uranuurtajina tiedämme, mitä onnistunut muutos vaatii ja estävän tulevaisuuden tekijöinä olemme aina sitoutuneita edistämään kasvua, joka tekee hyvää. #growthtwithaheart
 

Tuomme pohjoismaisen päätöksenteon parhaat puolet esiin seuraavilla osa-alueilla:

  • Strategia ja liiketoiminnan muutos
  • Kestävä kehitys
  • Kaupallinen kehittäminen
  • Operatiivinen tehostaminen
  • Brändi ja markkinointi
  • Kyberturvallisuus ja laki

Asiakkaamme valitsevat Knowit Insightin, sillä meillä on kyky tiiviiseen yhteistyöhön ja arvon tuottamiseen, viemällä muutosta strategiasta tehokkaaseen toteutukseen.


Carin Strindmark

Liiketoiminta-alueen johtaja, Insight


""
""