Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

OPEN APPLICATION

Avoin hakemus, Knowit Solutions FLX

HELSINKI

TAMPERE

TURKU

Makers of a sustainable future

Jaa työpaikka

Knowit Solutions FLX on Solutions liiketoiminta-alueella toimiva yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen houkuttelevan palkkamallin. FLX on kokeneiden konsulttien koti, jossa toimeksiannot löytyvät koko liiketoiminta-alueen asiakkuuksista. Kaikissa toimeksiannoissamme on tärkeää, että jaamme asiakkaan kanssa yhteiset arvot ja koemme työskentelevämme yhteisen tulevaisuutemme hyväksi.

Palkkamalli perustuu laskutuksesta maksettavaan komissioon, joka parhaimmillaan on 55% laskutuksesta. Siltä varalta että asiakasprojektia ei jossakin vaiheessa olisikaan, maksamme myös takuupalkkaa ja senkin ensimmäisen puolen vuoden ajalta korotettuna.

FLX ei ole alihankintaverkosto, FLX:ssä olet työsuhteessa ja saat tyypilliset työsuhde-edut. Toivomme kaikkien pysyvän terveinä, mutta sairastumisen varalta meillä on myös kattava työterveyshuolto vakuutuksineen.


Knowit FLX etsii nyt osaajia seuraavilta osa-alueilta:Työelämän murros on pakottanut työnantajat kehittämään uusia malleja työsuhteille. Työntekijät haluavat lisää ketteryyttä työsuhteisiinsa ja paremman mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoonsa, palkan yleiskorotukset eivät nykytilanteessa riitä kompensoimaan korkean inflaation aiheuttamaa reaaliansion laskua. Kuukausipalkkainen työsuhde on edelleen tyypillisin palkkauksen muoto, mutta sen rinnalla asiantuntijat ovat alkaneet siirtyä freelancer-malliin, jossa on onnistuessaan mahdollisuus korkeampaan ansioon ja suurempaan joustavuuteen, mutta sisältää korkean riskitason ja oman erityisosaamisen ulkopuolelle meneviä vastuita. 

Knowit tuo nyt uuden työllistymistavan kuukausipalkkaisen työsuhteen ja freelancer-mallin väliin. Knowit Solutions FLX yhdistää molempien parhaat puolet. ”Haluamme antaa asiantuntijoiden keskittyä osaamisensa kovaan ytimeen, ilman freelancerin hallintokuormaa tai myyntipainetta. Koko Knowitin myyntiorganisaatio ja vankka asiaskaspohja varmistavat asiantuntijoidemme merkitykselliset toimeksiannot myös tulevaisuudessa. Knowit on pohjoismainen yli 4400 asiantuntijan työllistäjä, jonka projektit näkyvät laajasti myös kaikkien suomalaisten arjessa. Haluamme tarjota asiantuntijoille uuden tavan osallistua projekteihimme ja päästä rakentamaan kestävää digitaalista tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa.” sanoo Harri Salminen.

Knowit FLX -mallissa työntekijän palkka määrittyy kuukausittain hänen edellisen kuukauden laskutuksensa mukaan. Asiantuntijan bruttopalkka on aluksi 49,5% - 55% kuukausilaskutuksesta ja komissioprosentti kohoaa vuosittain. Asiantuntijan takuupalkka varmistaa, että hiljaisimpinakin kuukausina perusansio on turvattu. Palkkamalli on kaikille asiantuntijoille sama. ”Yrityksille on ilmiselvää, että tarjoomaa kehitetään asiakkaiden suuntaan ja pohditaan millainen tarjooma luo parhaan arvon eri asiakassegmenteille. Nyt Knowit alkaa vastaavasti kehittää tarjoomaa myös työntekijöiden suuntaan, koska enää tulevaisuutta ei voi rakentaa vain yhden työnantajakokemuksen varaan” korostaa Salminen.

Knowit FLX -mallissa kokeneet asiantuntijat pääsevät mukaan Knowitin etuihin ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta Knowitin muiden asiantuntijoiden kanssa. Osaamisen kehittymisen ytimessä ovat vaativat asiakastoimeksiannot, joiden projektitiimi luodaan tapauskohtaisesti Knowitin ohjelmistoteknologian, pilviteknologian, data-analytiikan ja laadunvarmistuksen asiantuntijoista.

Knowit FLX työntekijät ovat normaalisti työsuhteessa ja nauttivat motivoivan palkkarakenteen lisäksi tyypillisistä työsuhde-eduista, m.l. kattava terveydenhoito.

Lisätietoja voit kysyä Harri Salmiselta, Toimitusjohtaja, Knowit Solutions FLX Oy, 050 549 6572, harri.salminen at knowit.fi tai Talent Acquisition Partner Sebastian Stengårdilta. 


Kiinnostuitko työskentelystä Knowit Solutions FLX -tiimissä? Lähetä hakemuksesi ja kerro meille lisää itsestäsi, ja minkälainen projekti sinua kiinnostaisi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli profiilisi ja osaamiseesi sopiva projekti löytyy!

Liittyvät työpaikat