Miksi Knowitille töihin ohjelmistokehittäjäksi?

Knowit Solutionsissa kädenjälkesi ohjelmistokehittäjänä näkyy toimialariippumattomasti erilaisissa kestävissä ja eettisissä digitaalisissa palveluissa, jotka koskettavat laajan ihmisjoukon arkea julkisen sektorin kansalaispalveluista yksityisen sektorin bisneskriittisiin verkkopalveluihin. 

Konsultin rooli Knowitilla on teknisessäkin mielessä monipuolinen – kädet saa laittaa saveen koodin, DevOps -työkalujen ja käytäntöjen sekä julkipilven ratkaisujen parissa

Knowit Experience on sinulle place to be, mikäli ohjelmistokehitys ensiluokkaista asiakaskokemusta luovien verkkosivujen ja -palveluiden parissa on sinun juttusi. 

Arki osaajana ohjelmistokehityksessä

Knowit Solutionsilla ohjelmistokehittäjämme työskentelevät ketterissä Scrum-tiimeissä, joissa työnkierto on mahdollistettu joustavasti. Makers' Way of Working -mallimme mahdollistaa arjen ja elämän tarpeisiin joustavan hybridityön. 

Emme ole sidottuja tiettyihin teknologioihin, vaan Knowitin tiimit pääsevät asiakkaan kanssa valitsemaan parhaiden käytäntöjen mukaiset modernit teknologiat projekteihin. Työssä Knowitilla korostuu suunnannäyttäjyys ja asiantuntijuus – emme ota vain toimeksiantoja vastaan, vaan asiantuntijamme auttavat ja ovat mukana valitsemassa ja rakentamassa sopivimmat tekniset ratkaisut. 

Knowit Experience tarjoaa myös arjen ja elämän tarpeisiin joustavan hybridityö, halutessaan myös 100% etäoptiolla. Konsulttimme Experiencellä toimivat tyypillisesti 2-3 hengen teknisellä tiimillä projekteissa, joissa asiakkaat ovat isoja ja tunnettuja suomalaisyrityksiä ja toteutettavat digipalvelukokonaisuudet ovat Suomenkin mittapuulla laajoja, Teknologioista pääpaino enterprise webteknologioissa – käytössä modernit frameworkit, joita päivitetään jatkuvasti.

Urakehitysmahdollisuudet ohjelmistokehityksessä

Arvolupauksenamme ohjelmistokehittäjälle ja arkkitehdille on pitää hyvä huoli kompetenssista ja sen kehityksestä. Lupaamme, että ammattitaitosi pääsee kehittymään meillä ja tulee vastaamaan työmarkkinan tarpeita.
Sisäiset koulutukset, kiltatoiminta, sertifikaatit & ulkoiset koulutusmahdollisuudet – vastuuta ja roolia on mahdollista ottaa ja saada niin paljon, kuin tuntuu sopivalta. Sisäisesti kiitelty People lead -malli tukee yksilökohtaisia urakehityspolkuja. 

Meillä on asiantuntijoita senior arkkitehdeistä vastavalmistuneisiin tulevaisuuden tähtiin, ja sen myötä mahdollisuuksia monenlaisiin uravaiheisiin. Juniorit ovat aina seniorikehittäjän opastuksessa projekteissa ja seniorillekin löytyy vastavuoroisesti aina sparrailukaveri kovasta osaajaporukasta.
Tiimi tarjoaa ympäristön, jossa on helppo kehittyä, koska meiltä löytyy paljon senior-tason osaajia myös nichemmillä tekkialueilla

Kansalaisten digipalvelut samasta paikasta - Suomi.fi

Digitalisaatio tehostaa julkishallinnon toimintaa ja asiantuntijamme auttavat tässä.

KONE – Ketterät tiimit tuovat jatkuvaa liiketoiminta-arvoa

Knowit ja KONE perustavat yhteistyökäytäntönsä ketterään ohjelmistotiimimalliin. Uusi tiimimalli nojaa konseptiin, jossa ketterä, ammattitaitoinen ja skaalautuva tiimi auttaa saavuttamaan paremmat tulokset moderneissa digiliiketoimintaympäristöissä.

Castrén & Snellman – verkkopalvelu ja blogialusta samassa paketissa

Castrén & Snellman halusi uudistaa verkkopalvelunsa, koska vanha sivusto ei esimerkiksi palvellut eri päätelaitteita käyttäviä vierailijoita. Tavoitteena oli löytää sisällönhallinta-alusta, joka olisi tarpeeksi mukautuva toimiakseen sekä laajana, yhtiötä ja sen toimintaa esittelevänä verkkopalveluna, että blogina, johon sisällöntuotanto on helppoa.

Meet the Maker: Juha

Juha Kemppainen grew up with computers. Knowit enabled his biggest passion: diving deep into the code.

Meet the Maker: Sami

Software architect Sami Karvonen thought he’d be just coding Java at Knowit. When his skills developed, Knowit offered him an amazing opportunity for the next career step.

Meet the Maker: Rasmus

Rasmus Lempinen came to work for Knowit (Cybercom) through TUT's project work course. He stayed on part-time and is now working full-time as a full-stack developer for an agile project team. 

Alkuun