Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Modernisaatio

Modernisoimalla toimintakulttuurisi, sovellukset sekä datan ja analytiikan ratkaisut mahdollistat liiketoimintasi innovaatiokyvykkyyden ja kustannustehokkaan toiminnan täysin uudella tasolla. Palveluidesi tulee olla kestävästi rakennettuja ja turvallisia käyttää. Niiden toiminnan myös odotetaan olevan keskeytyksetöntä, luotettavaa ja saavutettavaa. Avullamme saavutat tavoitteesi moderneja toimintatapoja ja teknologioita hyödyntäen – olitpa sitten luomassa uutta tai modernisoimassa vanhaa.

Innovaatiokyvykkyys

Modernisaatio kiihdyttää innovointia ja auttaa vastaamaan markkinoiden muutoksiin nopeammin.

Kustannustehokkuus

Modernisaatio auttaa säästämään erityisesti pitkällä aikavälillä.

Jatkuvuus

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus päivittämällä vanhentuvat teknologiat.

Vaiheistettu matka täynnä hyötyjä 

Liiketoiminta vaatii menestyäkseen nykyaikaista teknologiaa ja nykyaikaisia työskentelytapoja. Modernisaatio on innovaatiokyvykkään ja kustannustehokkaan toimintatavan mahdollistava palvelukokonaisuus, joka seisoo tukevasti kolmella jalalla: toimintakulttuuri, sovellukset sekä data ja analytiikka. 

Modernisaatiomatka voi alkaa on-premises IT-infrastruktuurisi migraatiosta edeten kohti nykyaikaista natiivia pilviarkkitehtuuria, tai olla jo käynnissä olevan pilvitekemisen kiihdyttämistä ketteröittämällä sitä ja kasvattamalla sen automaatioastetta.  

Keskiössä kulttuuri, sovellukset, data ja analytiikka 

Kun organisaatiosi kulttuuri noudattaa DevOps-mallin mukaista tekemistä ja dataohjatun päätöksenteon periaatteita, sovelluksesi ovat saavutettavia ja käyttäjäystävällisiä. Kun modulaarista raportointiratkaisuasi voi kehittää myös vähemmän tekniset käyttäjät, olet saavuttanut modernisaation ytimen.  

Nämä ominaisuudet näkyvät liiketoiminnassasi kykynä tuottaa maksimaalista asiakasarvoa, kustannustehokkaana suorituskykynä, uusien kokeilujen tuottamina innovaatioina, joustavuutena ja luotettavana päätöksentekona. Autamme sinua modernisaatiomatkan jokaisessa vaiheessa analysoimalla, jalkauttamalla, coachaamalla, koodaamalla ja ylläpitämällä. 

Julkipilvi modernisaatiosi mahdollistajana 

Julkipilvi tarjoaa verrattoman alustan modernisaatiolle, sillä pilvi antaa supervoimat vapauttamalla käyttäjänsä liiketoiminnan kehittämiseen ja innovointiin. Tilanteestasi riippuen sinulle sopivin vaihtoehto voi olla myös on-premises konesalia, julkipilveä tai jopa kahta sekoittava hybridiratkaisu. Advisorimme ja pilviasiantuntijamme auttavat kaikissa pilvimatkan vaiheissa aina pilvistrategiasta pilvimigraatioon. Lisäksi ylläpito- ja hallintapalvelumme varmistavat palveluidesi jatkuvan saatavuuden 24/7.  

Myös näissä voimme olla avuksi

Arkkitehtuurin katselmointi (Well-Architected Review)Pilven perustaPilvistrategia

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions