Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Arkkitehtuurin katselmointi (Well-Architected Review)

Määrätietoiseen kehittämiseen liittyy aina nykytilan arviointia, olipa kyse bisneksestä tai pilvialustasta – arviointi palkitsee niin kehittämisen aluksi kuin välikatselmoinnissakin. Well-Architected Review (WAR) tarjoaa selkeän käsityksen pilvi-infrastruktuurisi tilasta, jotta voit parantaa sovellusarkkitehtuuria, pienentää riskejä ja luoda kestävää kilpailuetua liiketoiminnallesi. Katselmoinnin hoitaa aina Microsoft Azure- tai AWS-sertifioitu osaaja tarpeesi mukaisesti.

Vaatimustenmukaisuus

Selkeä käsitys toteutuksiesi tilasta suhteessa asetettuihin vaatimuksiin.

Riskien minimointi

Jatkuva parantaminen pienentää tietoturva- ja kustannusriskejä.

Kilpailuetu

Optimoitu toiminta ja minimoidut riskit lisäävät luotettavuutta kilpailussa.

Arvioi, kehitä ja nauti hyödyistä 

WAR-katselmointi perustuu valitun pilvitarjoajan määrittämään Well-Architected framework -viitekehykseen ja sen mukaisiin parhaisiin käytäntöihin esimerkiksi jatkuvan parantamisen, tietoturvan, tehokkuuden, kustannusoptimoinnin, kestävän kehityksen ja luotettavuuden saralla. Suoritetun katselmoinnin tuloksena saat selkeän käsityksen työkuormiesi toteutuksen tilasta ja tarvittavista askelmerkeistä niiden kehittämiseksi. 

 

Päivän mittainen työpaja 

WAR-katselmointi toteutetaan simppelisti yhden päivän työpajana. Mukaan tarvitset avainhenkilöt esimerkiksi työkuorman omistajuuden, pilviarkkitehtuurin ja tietoturvan osalta, jotta arviointi voidaan toteuttaa onnistuneesti. Työpajan jälkeen saat selkeän raportin havainnoista ja kehitysehdotuksista tärkeysjärjestyksessä. Raportti auttaa sinua parantamaan katselmoidun kokonaisuuden arkkitehtuurin tietoturvaa, suorituskykyä ja joustavuutta. Kyse ei siis suinkaan ole henkilöityvästä auditoinnista, vaan tarkoituksena on löytää kehityskohteita, jotka parantavat muun muassa arkkitehtuuria, luotettavuutta sekä työkuormaa käyttävien asiakkaiden käyttökokemusta. 

 

Valtuutetut konsultit palveluksessasi 

Saat parhaan tuen liiketoimintatarpeillesi ja pystyt hallinnoimaan ja ajamaan työkuormia pilvessä luottavaisin mielin, kun käännyt kaltaisemme kokeneen ja sertifioidun WAR-asiantuntijan puoleen. Valtuutetut Senior-tason pilviarkkitehtimme huolehtivat niin AWS Well-Architected Frameworkin kuin myös Microsoftin Azure Well-Architected Frameworkin mukaisten linjausten noudattamisesta valitun tarjoajan arviointia tehdessä. Saat meidät apuriksesi pilviarkkitehtuurisi katselmointiin nopeastikin – ota vain yhteyttä! 

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 1

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions