Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

Data-alustat

Data-alusta on keskeinen väline organisaatiosi datan hallinnassa ja hyödyntämisessä. Oikein tehtynä data-alustat ovat kustannustehokkaita, skaalautuvia ja tietoturvallisia. Ne helpottavat tiedon hallintaa, yhteismitallistamista ja ymmärrettävyyttä. Lisäksi data-alusta auttaa varmistamaan, että datasi on laadukasta eli luotettavaa, tarkkaa ja liiketoimintaasi hyödyttävää.

Turvallisuus

Data- eli tietoalustat auttavat tekemään tietosisällöistä turvallisempia.

Skaalautuvuus

Joustava arkkitehtuuri mukautuu vaivattomasti kasvaviin käyttäjä- ja tietovaatimuksiin.

Tehokkuus

Älykkäällä data-alustalla voit käsitellä tietomassoja nopeasti ja tarkasti.

Unohda tietosiilot 

Tietoa löytyy ja paljon, mutta mistä ja missä muodossa? Yleinen merkki data-alustan tarpeelle on hajallaan oleva tieto ja tietojen haastava hallinta. Näissä tilanteissa tieto on usein siiloutunutta eri paikkoihin ja tiedostoihin, tai tiedon omistajuus on vähintäänkin epäselvää.  

Hyvin suunniteltujen data-alustojen avulla saat tiedot käden ulottuville helposti käytettävässä muodossa ja systemaattisesti saman katon alle.

 

Nauti tehokkuudesta 

Arjen tehostaminen teknologialla on aina tervetullutta. Data-alustoilla voit käsitellä, lajitella, tallentaa, muokata, hallita ja analysoida tietomassoja tehokkaasti ja siten helpottaa arkeasi. Me autamme organisaatiotasi jalkauttamaan sopivat käytännöt ja prosessit data-alustan hyödyntämiseen, jotta se palvelee liiketoimintaasi ja tehokkuutta parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

Kanssasi jokaisella askeleella 

Data-alustoihin liittyvä kehitystyö toimii kanssamme kuten muissakin tilanteissa – autamme nykytilan kartoituksesta arkkitehtuurin suunnitteluun, toteutamme parhaat teknologiset valinnat (esim. Snowflake, Databricks, dbt), pystytämme alustan ja varmistamme alustan kestävän toiminnan nyt ja tulevaisuudessa DataOps-käytäntöjen mukaisesti. 

Tämän jälkeen huolehdimme, että data-alusta palvelee organisaatiosi toimintakulttuuria niin, että data, analytiikka ja tekoäly toimivat yhteistyössä järjestelmästä riippumatta. Lopuksi kasvatamme yhteisösi ymmärrystä, jotta data-alusta ei jää pelkästään tekniseksi harjoitukseksi, vaan täyttää koko liiketoimintasi tarpeet. 

Myös näissä voimme olla avuksi

PilvipalvelutDataOpsLiiketoiminta-analytiikkaMicrosoft Power BITableau

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 4

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions