Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

Liiketoiminta-analytiikka

Liiketoiminta-analytiikka mahdollistaa dataan perustuvat päätökset, jotka edistävät kasvua, lisäävät innovaatiota ja parantavat kilpailukykyä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Dataohjautuvan päätöksenteon pohjalta voit kehittää liiketoimintasi tuloksia ja saavuttaa kilpailuetua.

Dataohjautuvuus

Analysoi suuria datamääriä ja hyödynnä niitä päätöksenteossa.

Tehokkuus

Tunnista pullonkaulat ja optimoi prosesseja - tee toiminnasta tehokasta ja tuottavaa.

Riskienhallinta

Tuota ennustemalleja ja skenaarioanalyysejä, joiden avulla tunnistat liiketoiminnan riskit.

Varmista liiketoimintasi dataohjautuvuus 

Datan määrä on kasvanut räjähdysmäisesti ja jokainen päivä tuo tullessaan lisää. Liiketoiminta-analytiikan avulla dataa voidaan löytää, tuottaa, jalostaa ja hyödyntää tavalla, joka tuo liiketoiminnallesi arvoa.  

Liiketoiminta-analytiikka tarjoaa jatkuvaa palautetta ja tietoa organisaatiosi suorituskyvystä sekä toiminnasta, mikä auttaa tunnistamaan parannusmahdollisuudet ja oppimaan menneistä toimintamalleista. Se auttaa organisaatiotasi suoriutumaan paremmin ja olemaan entistä dataohjautuvampi liiketoiminnan kehittämisen ja kriittisten toimintojen osalta. 

 

Muunna data ymmärrettäväksi ja helposti jaettavaksi 

Liiketoiminta-analytiikka ei ole vain algoritmien ja datavisualisointityökalujen käyttämistä; se on liiketoiminnan kontekstin ymmärtämistä, oikeiden kysymysten esittämistä ja oivallusten kääntämistä konkreettiseksi toiminnaksi. Liiketoiminta-analytiikan avulla liiketoimintasi data on saatavilla, ajan tasalla ja helposti ymmärrettävää.  

Pääset hyödyntämään liiketoimintasi historiadataa keskeisimpien mittareiden tukena ja luomaan sen pohjalta oivalluksia, raportteja, dashboard-näkymiä ja ennusteita tulevasta. Arjessasi näkyvänä hyötynä liiketoiminta-analytiikka mahdollistaa, että voit tehdä parempia päätöksiä dataohjautuvassa organisaatiossasi ja jakaa liiketoimintapäättäjille parempaa ymmärrystä ja perusteltuja oivalluksia. 

 

Ytimessä asiakasarvon luominen  

Kumppaninasi me Knowitlaiset autamme organisaatiostasi ihmislähtöiselle otteella. Osaajillamme on laaja-alaisesti ymmärrystä teknologisilta osaamisalueilta, sekä liiketoiminnasta. Kehitystyömme ytimessä on aina asiakasarvon luominen, jonka saavutamme eri osaamisalueiden yli toimivalla tiiviillä yhteistyöllä ja kollegoiden tuella. 

Tarjoamme motivoituneet tekijät, joilla on ydinosaamista niin myynnistä, markkinoinnista, taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, asiakaspalvelusta, strategiasta ja muotoilusta. Kattava ymmärryksemme auttaa sinua saavuttamaan tiedolla johtamisen strategiset tavoitteesi. 

Myös näissä voimme olla avuksi

PilvipalvelutWeb-analytiikkaMicrosoft Power BITableau

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 4

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions