Skip to main content
To the homepage of Knowit

Tableau

Tableau on maailman johtava kokonaisvaltainen analytiikka-alusta – me luotettavin kokonaisvaltainen Tableau-kumppanisi. Olemme Suomen johtava ja suurin Tableau-osaaja.

Valitse Tableau 

Kokonaisvaltaisen data- ja analytiikka-alusta Tableaun avulla voit visualisoida datan tavalla, jolla löydät vastaukset liiketoimintasi kriittisimpiin kysymyksiin. Tableau on suorituskykyinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on suunniteltu palvelemaan niin yksittäistä käyttäjää kuin suuria ja vaativia, tuhansien ihmisten ympäristöjä. 

Tableau on turvallinen analytiikka-alusta, joka kattaa kaiken dataan yhdistämisestä ja analysoinnista aina tiedon hallittuun jakeluun ja vuorovaikutukseen. Tableaun kanssa et jää jumiin yhteen vaihtoehtoon, vaan voit aina valita tilanteeseesi sopivimman ratkaisun. 

Knowit Tableau-kumppanina 

Kumppaninasi toteutamme aina tarpeeseesi sopivimmat ratkaisut ja palvelut – lähditpä liikkeelle pienemmästä kokonaisuudesta tai koko organisaation kattavan analytiikkaympäristön pystyttämisestä. Toimimme aina datalähtöisesti ja autamme organisaatiosi datalähtöisen kulttuurin rakentamisessa Tableau Blueprint -parhaiden käytäntöjen mukaisesti.  

Sertifioidut osaajamme varmistavat, että työ etenee nopeasti, ketterästi ja laadukkaasti. Autamme vaativien haasteiden ratkaisemisessa suuren tiimin voimalla ja yli vuosikymmenen Tableau-kokemuksella. Asiantuntevilla konsulteillamme on kokemusta analytiikkaratkaisuista useilta toimialoilta, kuten peliala, valmistava teollisuus, rakentaminen, vähittäiskauppa, terveydenhuolto ja rahoitus. 

Olemme Premier-tason Tableau-kumppani

Tableau-asiantuntijapalvelut

Olemme Tableaun pitkäaikainen kumppani ja korkeimman tason Premier Reseller Partner. Tarjoamme niin Tableau-lisenssit, käyttöönotot, koulutukset kuin kokonaisvaltaiset analytiikan ratkaisut. Olemme tukenasi koko analytiikkamatkan elinkaarella ratkaisujen rakentamisesta kehittämiseen ja tukeen. Voimme myös toimia osana tiimiäsi ja tarjota analytiikkaa palveluna. 

Tableau-koulutus 

Suomen kokeneimpana Tableau-kouluttajana tarjoamme Tableau Basic Training -peruskurssin, Tableau Advanced Training -jatkokurssin, Data Management -kurssin, Visual Best Practices -kurssin sekä täsmäkoulutukset tarpeesi mukaan. 

Tableau Server Care -tukipalvelu 

Optimoi sisältöä, varmista tallennustilan tehokas käyttö ja takaa palvelun jatkuva saatavuus ja suorituskyky Tableau Server Care -palvelun avulla. Tarjoamme palvelinympäristöille jatkuvaa monitorointia ja tukipalvelua kiinteällä kuukausihinnalla.  

Tableau Cloud Migration 

Kun haluat siirtyä konesalista pilveen, olemme paras kumppanisi Tableau migraatioon. 

Tutustu: Tableau Accelerators by Knowit

Sales Performance myynnin dashboardin avulla voit: 

  • Analysoida myyntiprosessia ja ymmärtää parannusalueita, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja optimoida myyntiponnistuksesi. 
  • Kerätä ja analysoida tärkeitä tietoja, kuten luotujen liidien määrää, liidien muuntumisastetta asiakkaiksi, mahdollisuuksien keskimääräistä arvoa ja myyntisyklin kestoa. 
  • Yhdistää korkean tason tiedot liidien tai tilaisuuksien tason tietoihin, jotta ymmärrät, mitä myyntisyklissäsi tapahtuu. 

Lue lisää

Valikoituja asiakkaitamme

Slide 1 of 3

Myös näissä voimme olla avuksi

Data-alustatDatajohdettu palvelumuotoiluVisuaalinen analytiikka

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions