Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

Visuaalinen analytiikka

Hyödynnä visuaalisen analytiikan parhaita käytäntöjä ja loihdi data ymmärrettäväksi tiedoksi helposti silmäiltävään muotoon. Datan visualisointi mahdollistaa vaivattoman ja saavutettavan tavan nähdä ja ymmärtää trendejä, poikkeavuuksia ja kaavoja liiketoiminnassasi. Näiden havaintojen pohjalta saat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi.

Saavutettavuus

Datan visualisoinnin avulla tiedosta voidaan tehdä saavutettavaa ja helposti ymmärrettävää.

Hallittavuus

Selkeä rakenne tekee datasta määrämuotoista ja hallittavaa läpi organisaation.

Luotettavuus

Selkeä ja havainnollistava tapa esittää dataa tekee siitä systemaattista ja luotettavaa.

Ymmärrä dataa paremmin 

Visuaalinen analytiikka ei tarkoita pelkästään näyttävien kuvioiden, kaavioiden ja graafien luomista, vaan tiedon esittämistä ymmärrettävässä muodossa. Datan visualisointityökalut ja -tekniikat auttavat suurien datamäärien analysoinnissa ja sitä kautta tietoon pohjautuvien päätösten tekemisessä. 

Visualisointi tekee tiedosta helposti sulatettavaa, sillä värit ja kuviot vetoavat luontaisesti silmiimme, ja muodoilla havainnollistaminen auttaa sisäistämään asiat nopeammin. Parhaimmillaan visualisoitu data kertoo organisaatiosi tärkeimmät tarinat ymmärrettävästi. 

Tee arvokkaita havaintoja 

Tuomalla datan visuaaliseen muotoon autamme aivojamme tekemään arvokkaita havaintoja, jotka saattaisivat muuten jäädä huomaamatta. Sen takia datan visualisointikyky on jokaiselle organisaatiolle hyvin olennainen osaamisen kehittämisen osa-alue.  

Datan visualisointi perustuu vankasti tutkimustietoon ja teoriaan. Alan ammattilaisina autamme sinua tekemään vaikuttavia visualisointeja paremman viestinnän ja päätöksenteon tueksi, sekä koulutamme osaajasi visuaalisen analytiikan hyödyntämiseen. 

Valjasta data käyttöösi tuellamme 

Autamme datan ja informaation visualisoinnissa saavutettaviksi ja selkeiksi graafisiksi elementeiksi, jotka mahdollistavat nopean tavan nähdä ja ymmärtää trendejä, poikkeavuuksia ja kaavoja liiketoiminnassasi. 

Taltutat datamassat tarjoamallamme osaavalla visuaalisen analytiikan konsultoinnilla, sekä osaamisen kehittämisen ohjelmilla ja koulutuksilla. Sertifioituna Microsoft Power BI ja Tableau -kumppanina varmistamme aina parhaat käytännöt ja datan visualisointityökalut käyttöösi.  

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 5

Myös näissä voimme olla avuksi

Liiketoiminta-analytiikkaData-alustatDatajohdettu palvelumuotoiluMicrosoft Power BITableau

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions