Skip to main content
To the homepage of Knowit

dbt

Olemme dbt kumppani vahvalla analytiikkaosaamisella. Varmistamme sinulle aina uusimmat teknologiat ja asiantuntevan tuen.

Rakenna luotettavia datatuotteita dbt:n avulla 

Dbt:n avulla rakennat raakadatasta laadukkaita ja luotettavia datatuotteita nopeasti ja ketterästi. Ketterästä ohjelmistokehityksestä tutut parhaat käytännöt kuten versiohallinta, modulaarisuus, CI/CD-prosessit, automatisoitu testaus ja sisäänrakennettu dokumentaatio tekevät kehitystyöstä hallittua ja turvallista, säästävät aikaa sekä edesauttavat tiimisi jäsenten välistä yhteistyötä. Selkeä riippuvuuksien hallinta ja datan jäljitettävyys (data lineage) varmistavat sen, että voit aina luottaa lopputulokseen sataprosenttisesti. 

Kehittyvien datatarpeiden hallintaan 

Dbt on helposti lähestyttävä analyytikkotaustaisille henkilöille, eikä sen käyttö edellytä harvinaista erityisosaamista. Dbt edesauttaa kehitysprosessien yhtenäistämistä ja ohjaa myös vähemmän kokeneita kehittäjiä toimimaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tämä tekee dbt:stä ihanteellisen työkalun monenlaisten organisaatioiden kehittyvien datatarpeiden hallintaan. 

Silver-tason kumppani palveluksessasi 

Pitkän kokemuksen ja monipuolisista asiakasprojekteista saatujen oppien ansiosta autamme sinut nopeasti alkuun dbt:n kanssa ja ohjaamme jatkuvasti oikeaan suuntaan. Vahvan analytiikkaosaamisemme ansiosta pystymme auttamaan myös tiedon mallintamiseen ja analysointiin liittyvissä kysymyksissä ja siten varmistamaan, että saat maksimaalisen hyödyn datastasi.  

Silver-tason sertifioidut konsulttimme ovat osoittaneet kykynsä tehokkaiden ja luotettavien datan muuntamisprosessien toteuttamisessa useissa asiakasprojekteissamme. Tunnemme hyvin myös muut yleisimmät dbt:n kanssa käytetyt teknologiat (esim. Snowflake, Databricks, AWS, Azure, Tableau, PowerBI), joten voimme toimia kumppaninasi kokonaisvaltaisen end-to-end data- ja analytiikkaratkaisun toteuttamisessa. 

Näissä voimme auttaa 

  • Sertifioitu konsultointi 
  • DataOps 
  • Tietojen mallintaminen (Data modelling) 
  • Data platformin suunnittelu ja toteutus 

Valikoituja asiakkaitamme

Slide 1 of 4

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions