Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

Tekoäly

Tekoälyn avulla voit käsitellä haastavia tietokokonaisuuksia nopeammin ja tarkemmin sekä automatisoida ja optimoida yrityksesi toimintoja. Sinä tarvitset vain ongelman – me suunnittelemme sopivan ratkaisun ja varmistamme sen jatkuvuuden.

Tehokkuus

Säästä aikaa ja manuaalista työtä automatisoimalla rutiinitehtäviä ja prosesseja tekoälyn avulla.

Tarkkuus ja ennustettavuus

Tekoälyn avulla voit käsitellä suuria määriä dataa ja tehdä tarkkoja päätelmiä sekä ennustaa historiadatan pohjalta.

Asiakaskokemus

Voit tarjota parempia ja kohdennetumpia palveluita tekoälypohjaisen asiakastietojen analysoinnin avulla.

Kokonaisratkaisuja monialaisella osaamisella 

Kuten muidenkin palveluidemme kohdalla, erikoistumme kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, jotka tuotetaan monialaisen osaamisen pohjalta. Designin, koodauksen, pilven, datan ja laadunvarmistuksen kattavan osaamisemme tuella voit varmistua siitä, että tuotamme aidosti käyttäjien vaatimuksia vastaavia ratkaisuja, jotka huomioivat koko palvelupolun.  

Tekoälyratkaisu voi olla avuksesi silloin, kun haluat ennustaa, luokitella, suodattaa tai tehdä päätöksiä haastavien datakokonaisuuksien pohjalta. Tuotamme ratkaisut aina ketterästi ja skaalautuen, sillä tiimeissämme on runsaasti osaajia ja voimme vastata nopeaankin tarpeeseen. 

Emme siis tuota sinulle pelkästään algoritmia ja poistu paikalta, vaan vastaamme todelliseen liiketoimintaongelmaan pitkäikäisellä ratkaisulla ja varmistamme sen jatkuvuuden ylläpitopalvelun avulla. 

 

Eettiset valinnat keskiössä 

Mielestämme tekoälyratkaisuja tulee tuottaa vastuullisesti mitoittamalla ne asiakkaan käyttötapaukseen sopivasti, jotta ympäristöä kuormittava vaikutus on mahdollisimman pieni, sähkön kulutus optimoitua ja ylläpito helppoa. 

Voit olla huoletta siitä, että emme tuota sinulle tekoälyratkaisua tekoälyn takia, vaan tunnistamme, milloin jokin muu vaihtoehto sopii tilanteeseesi paremmin. Tekoälyratkaisuun päädyttäessä varmistamme sen vastuullisuuden niin tietosuojan, toiminnallisuuksien kuin turvallisuudenkin osalta. 

 

Ihmisiltä ihmisille 

Kumppaninasi pidämme sinut aina ajan tasalla. Tiedät ensitapaamisesta lähtien, mihin investoit ja mitä tuleva tekoälyratkaisusi merkitsee. Tiedät koko prosessin ajan, missä mennään, miten jatketaan ja miten voit mitata ratkaisun toimivuutta. 

Puhumme siis ihmisten kielellä, eikä vastaasi tule yllätyksiä vaan pidämme kiinni sovitusta. Sinun ei tarvitse olla tekoälyasiantuntija vaan riittää, että sinulla on ongelma tai idea ja me hoidamme loput läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi.  

Ratkaisumme kanssa et jää koskaan yksin, sillä tuemme ratkaisun koko elinkaarta ylläpitopalvelumme avulla. Kokonaisvaltainen palvelumme on myös kustannustehokas valinta.

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions