Skip to main content
To the homepage of Knowit

DATA & AI

ESG-raportointi

Hyvin toteutettu ESG-raportointi tarjoaa dataan perustuvan näkymän organisaatiosi vastuullisuusvaikutuksiin, johtamiseen ja raportointiin. Avullamme pidät huolen, että ESG-tiedot vastaavat sekä liiketoimintasi että lainsäädännön vaatimuksiin. Fiksulla teknisellä toteutuksella varmistat täsmällisen tiedonkeruun ja käsittelyn, parhaat datanhallinnan ja raportoinnin työkalut sekä koko organisaatiota ohjaavat käytännöt.

Laadukas vastuullisuusdata

Tunnista ja kerää olennainen data laadukkaasti.

Sujuva tiedonhallinta

Hallinnoi ja käsittele dataa selkein ja yhtenäisin työkaluin, periaattein ja pelisäännöin.

Vaivaton raportointi

Hyödynnä markkinoiden johtavia raportointiratkaisuja tehokkaasti ja vaivattomasti.

Kerää ja hallinnoi vastuullisuusdataa sujuvasti  

Varmista vastuullisuusdatan saatavuus ja laatu koko organisaatiossa fiksuilla teknisillä toteutuksilla. Autamme sinua tunnistamaan organisaatiollesi olennaisen vastuullisuustiedon, rakentamaan tekniset ratkaisut sen keräämiseen, käsittelyyn ja hallinnointiin sekä luomaan selkeät roolit, vastuut ja pelisäännöt datan käsittelyyn ja raportointiin. 

Tuota selkeitä näkymiä ja laadukasta raportointia  

Vain laadukas data mahdollistaa laadukkaan raportoinnin. Avullamme varmistat, että vastuullisuusdatasi pysyy laadukkaana aina koostamisesta raportointiin. Autamme sinua ottamaan käyttöön edistyneet raportointiratkaisut, joilla hallinnoit dataa ja tuotat raportointia ketterästi läpi organisaation. 

Ymmärrä ja kehitä toimintasi vaikutuksia  

Laadukas vastuullisuusdata on pääomaa, jonka avulla raportoinnin lisäksi johdat, ymmärrät ja kehität toimintaasi kestävämmäksi. Autamme sinua yhdistämään sitä muuhun liiketoimintadataasi, kun haluat kasvattaa datan arvoa ja rakentaa uutta, innovatiivista, dataan pohjautuvaa bisnestä. 

Valikoituja asiakkaitamme

Slide 1 of 2

Myös näissä voimme olla avuksi

Kestävä ja vastuullinen liiketoiminta

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions