Aloita pilvimatkasi

Aloita pilvimatkasi

Voidaksesi hyödyntää pilven täydet edut, sinun on pohdittava kokonaisuutta teknologiavalintoja pidemmälle. Lisäksi sinun on ymmärrettävä perusteellisesti pilven käyttötarkoitukset ja miten niiden avulla parannat liiketoimintasi suorituskykyä skaalautuvasti.

Ketteränä pilvikumppaninasi autamme sinua kasvattamaan liiketoimintaasi sekä tuemme ja opastamme tiimejäsi pilvi-infrastruktuurin perustamisessa ja huipputason sovellusten kehittämisessä.

Pilvistrategia ja asiantuntijapalvelut

Hyödynnä pilvipalvelujen täydet mahdollisuudet.

Strategiset harkinnat voivat vaihdella täydellisestä pilvitransformaatiosta pieniin ylläpitopalvelua koskeviin päätöksiin. Autamme sinua ymmärtämään, miten pilvipalvelut tukevat liiketoimintasi kasvua ja mitkä ovat ensimmäiset vaiheet pilven käyttöönotossa sekä miten ja milloin muutos kannattaa toteuttaa.

Cloud Core - Hallittu pilven perusta

Organisaatiosi menestymisen edellytys.

Nopeuttaaksesi pilvimatkaasi tehokkaasti ja kustannusoptimoidusti tarvitset järjestelmällistä ja standardoitua lähestymistapaa. Cloud Core varmistaa sinulle turvallisen, yhteensopivan ja hyvin toimivan lähtökohdan pilviympäristöjen rakentamiselle.

Autamme sinua rakentamaan vahvan pilviperustan hyödyntäen parhaita käytäntöjä ja joka tukee koko pilviympäristöäsi.

Pilvimigraatio

Kaikki pilvimatkat ovat ainutlaatuisia, niin myös sinun.

Hyödynnä digitaalisen transformaation mahdollistamat liiketoimintaedut siirtämällä työkuormat ja liiketoimintakriittiset sovellukset pilveen. Autamme sinua nopeuttamaan pilvipalveluiden käyttöä ja tarjoamme yrityksellesi hyvin suunnitellun ja onnistuneesti toteutetun pilvimigraation.

Passionate Support - Jatkuvat palvelut

Olemme sinua varten 24/7.

Asiantunteva ja sertifioitu tiimimme ylläpitää ja varmistaa liiketoimintakriittisten palveluidesi toimivuuden ympäri vuorokauden. Autamme sinua valvomaan ja ylläpitämään kaikkia pilviympäristöjäsi sekä estämään tai minimoimaan sovellusten käyttökatkot.

Olemme valinneet kumppaniksemme markkinoiden parhaat teknologiat

AWS Premier Consulting Partner

Microsoft Solutions Partner - Infrastructure, Data & AI, Digital App & Innovation, and Security

Google Cloud Premier Partner

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun