Varmista kestävä liiketoiminta

Teknologia on muuttanut tapamme toimia pysyvästi, eikä muutos tule pysähtymään. Tekemällä vastuulliset teknologiset valinnat saavutat arvojesi mukaiset tavoitteet ja vaikutat positiivisesti ympäristöön ja yhteiskuntaan. Autamme sinua digitaalisen liiketoimintasi tavoitteiden määrittämisessä, sekä teknologisen muutoksen vaikutusten arvioinnissa niin liiketoimintasi kuin organisaatiokulttuurisi osalta. 

Suunnittele teknologiset tavoitteesi

Varmista markkina-asemasi vastaamalla teknologia- ja digiympäristöjen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin strategisesti. Tunnistamme liiketoimintasi tavoitteita parhaiten tukevat teknologiat ja vahvistamme kilpailuetuasi suunnittelemalla teknologiastrategiat esimerkiksi dataan, pilviratkaisuihin sekä laadunvarmistukseen liittyen. 

Vapauta innovaatiopotentiaalisi

Kilpailukykyisenä pysyminen vaatii jatkuvaa oppimista ja uudistumista. Knowit Innovation Zone on luotu innovoinnin, yhteiskehittämisen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämistä varten. Innovation Zonen avulla voit järjestää innovaatiotyöpajoja, suunnittelusprinttejä ja tuotesuunnittelua, tai selvittää konseptin toimivuuden soveltuvuusselvityksellä (PoC) yhdessä omistautuneiden asiantuntijoiden kanssa. Innovation Zone on testiympäristö rohkeille tavoitteille. 

Palvelumme

Pilvi- ja teknologiastrategiat

Autamme yrityksellesi eniten arvoa tuottavien teknologioiden tunnistamisessa ja käyttöönotossa.

Palvelumuotoilu

Muotoiluosaamisemme avulla varmistat loppukäyttäjän ja sidosryhmien tarpeiden toteutumisen yhtä aikaa organisaatiosi strategisten tavoitteiden kanssa digitaalisessa tuotekehityksessäsi.

Innovation Zone

Hyödynnä yhteissuunnittelua ja innovatiivisia toimintamenetelmiä uudistumisessasi testiympäristömme avulla.

Ennakoitu laatu

Mahdollista tehokas tuotekehitys ja laadukas tuotanto laadunhallinnalla. Autamme sinua määrittelemään organisaatiosi laatutavoitteet ja rakentamaan käytännöt laadun ennakoimiseksi.

Datastrategia

Luo suunnitelma ja yhteinen käsitys siitä, miten yrityksesi hyödyntää dataa tehokkaasti jokapäiväisessä toiminnassa.

Arvioinnit

Saa kattava käsitys yrityksesi kyvykkyyksistä ja teknologiavalintojen tilanteesta sekä ehdotukset kehitystoimenpiteistä.

Ota yhteyttä
Tommi Marjomaa
Head of Offering, Principal Consultant
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun