Skip to main content
To the homepage of Knowit

LAADUNVARMISTUS

Tiimien valmentaminen

Paranna toimintaasi ja kasvata kilpailukykyä markkinoilla kehittämällä tiimistäsi paras mahdollinen. Tiimisi kehittäminen valmennuksemme avulla takaa pitkän aikavälin tuloksia, kun tiimisi suorituskyky ja työskentelyilmapiiri paranevat.

Parempi tuloksentekokyky

Yhteistyön ja suorituskyvyn parantaminen näkyy suoraan tiimisi tuottamissa tuloksissa.

Tiimin hyvinvointi

Työtapojen ja kommunikaation kehittäminen edistävät sujuvaa yhteistyötä ja vähentävät mahdollisuutta uupumiseen.

Pohja kasvulle

Kun tiimisi vahvuudet tunnistetaan ja parhaat työtavat löydetään, voidaan tiimisi kehittää huippuunsa.

Tiimi on tekijöidensä summa 

Tiimi koostuu osaajista, jotka sitoutuvat yhteiseen tavoitteeseen. Joskus tavoitteisiin pääsemisen keinot ovat kuitenkin kadoksissa tai hämäriä – tiimin sisäiset toimintamallit eriävät, prosessit ovat epäselviä ja pelisäännöt ovat lähinnä hiljaisen tiedon muodossa.  

Näiden haasteiden ylittäminen tai välttäminen onnistuu, kun kehität tiimistäsi parhaan mahdollisen – huomioiden yrityskulttuurin, toimintaympäristön, tiimidynamiikan sekä yksilöt. Yhteen toimiva tiimi ei synny itsestään, vaan vaatii jatkuvaa tukea, kehittämistä ja valmentamista.  

Autamme tiimiäsi ylittämään odotukset ja tekemään omasta työstään mielekkäämpää systeemisen valmentamisen avulla. Tiimien kehittäminen vaikuttaa positiivisesti myös liiketoimintaasi, sen tehokkuuteen ja kannattavuuteen.  

Paranna tehokkuutta ja yhteistyötä 

Tiimien valmentamisen konseptimme perustuu ketterään ajatteluun. Vaikka ketteryyden opettaminen ei ole tarpeen kaikille, jokainen tiimi voi hyötyä ketterän ajattelun soveltamisesta – se auttaa tiimejä sopeutumaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin ja parantamaan päätöksentekoa. 

Valmennuksemme avulla teet yksilöistä yhteen hitsautuneen tiimin, joka työskentelee saumattomasti yhteisten tavoitteiden eteen. Voit kehittää jo hyvästä tiimistä huipputiimin syventämällä ymmärrystä tiimin sisäisistä vahvuuksista ja parantamalla yhteistyökykyä. Näin voit vaikuttaa myös tiimin arkeen positiivisella tavalla – kun kommunikaatio toimii ja yhteistyö on sujuvaa, kuormitus vähenee ja tiimisi voi keskittyä oman potentiaalinsa saavuttamiseen.  

Systeemisen valmentamisen osaaja tukenasi 

Perinteisen työkalujen opettamisen ja prosessien jalkauttamisen sijaan, lähestymistapamme on systeeminen valmentaminen. Tämä mahdollistaa toimintaympäristön sekä yksilöiden ja organisaation taustan ja tavoitteiden huomioimisen tiimin kehittämisessä.  

Valmennettava tiimisi voi olla minkä tahansa alueen osaaja; asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen. Valmentamisen osa-alueina kehitämme jatkuvaa oppimista, tiimityötä, sitoutumista, omistajuutta sekä yhteistä tavoitetta. Hyödynnämme ketteriä työkaluja, mutta emme anna ennalta määritetyn ketterän prosessin rajoittaa tiimisi kehittymistä. 

Myös näissä voimme olla avuksi

Agile coachingOhjelmistokehitys

Henri Grönblom

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions Oy