Skip to main content
To the homepage of Knowit

LAADUNVARMISTUS

Agile coaching

Ohjelmistokehityksestä tuttujen ketterien menetelmien ja agile coachingin avulla voit lisätä toimintasi joustavuutta ja reagointikykyä muuttuviin markkinaolosuhteisiin. Luomme liiketoiminnallesi edellytykset ketterään toimintamalliin ja valmennamme tiimisi parhaaksi versioksi itsestään.

Nopea tuotekehitys

Ketterät menetelmät mahdollistavat nopean tuotekehityksen ja julkaisusyklin.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaan osallistaminen ja jatkuva palaute auttavat asiakastyytyväisyyden parantamisessa.

Kustannustehokkuus

Ketterä toiminta auttaa vähentämään hukkaa ja turhaa työtä, sekä helpottaa resurssien hallintaa.

Paranna suoritus- ja kilpailukykyä 

Jos kaipaat liiketoimintaasi nopeampaa tuotekehitystä, parempaa asiakastyytyväisyyttä, sujuvampia projekteja ja toimivampaa tiimityötä, on toiminnan ketteröittäminen eli agile transformaatio kaipaamasi ratkaisu.  

Ketterän ajattelun ytimessä on joustavuus, nopea reagointi ja tiimityö. Lyhyet kehityssyklit, jatkuva palautteen kerääminen ja itseorganisoituvat tiimit ovat ketteryyden perusta.  

Omaksumalla nämä tavat voit keskittyä liiketoimintasi jatkuvaan kehittämiseen, ja näin parantaa toimintaasi ja sopeutua nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin. Juurrutat yhdessä määritetyt ketterät menetelmät kulttuuriisi kokeneen valmentajan, eli agile coachin avulla. 

 

Ketteryys on osa jatkuvaa parantamista 

Ketterään toimintamalliin siirtyminen ei ole projekti, vaan kolmeen osa-alueeseen keskittyvä muutosmatka. Huomioimalla toimintasi prosessit, rakenteet ja kulttuurin kokonaisuutena, ketteryys kulkee osana toimintasi jatkuvaa parantamista. 

Ketterä muutosmatkasi alkaa toiminnallesi sopivien ketterien menetelmien suunnittelulla. Aloitamme nykytilan arvioinnista, ja tunnistamme tarpeisiisi parhaiten soveltuvat työkalut ja teknologiat yhdessä tiimiesi kanssa. 

Opastamme ketterän kehittämisen käytäntöjen, kuten sprinttien suunnittelun, backlogin hallinnan ja jatkuvan parantamisen toteuttamiseen, jotta tiimisi voivat toimittaa laadukkaampia tuotteita nopeammin.  

 

Valmentajan avulla käytäntöön 

Kun yhteiset ketterän toimintatavan mallit on saatu sovittua, on aika viedä ajattelutapa käytäntöön. Agile coach valmentaa tiimisi ketterille arvoille omistautuneeksi ja edistää jatkuvan oppimisen, kokeilun ja palautteen kulttuuria. Valmennuskokonaisuuteen voi sisältyä esimerkiksi kokonainen muutosohjelma, koulutuksia, pienempiä valmennuksia tai pelikirjoja. 

Agile coachin avulla tiimisi tunnistaa toimintansa pullonkaulat, löytää parannuskohteita ja parantaa tuotantonsa laatua. Tiimisi sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen on tärkeä osa kokonaisuutta yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Valmennuksen avulla tiimisi kehittyvät tuottavammiksi, tehokkaammiksi sekä parempaa liiketoiminta-arvoa luoviksi. Valmennus sopii koko organisaatiosi, nimettyjen tiimien kuin yksilöidenkin työskentelyn kehittämiseen.