Skip to main content
To the homepage of Knowit

LAADUNVARMISTUS

Älykäs automaatio

Automaatio on tunnettu tehostaja ja yksitoikkoisten tehtävien eliminoija. Automaatio muuttuu älykkääksi, kun tuottavuutta tehostetaan prosessiautomaation, tekoälyn ja koneoppimisen avulla.

Kustannustehokkuus

Automatisointi robotiikalla vähentää kustannuksia esimerkiksi tarkemman ja nopeamman suorituskyvyn takia.

Laadukkuus

Robotit eivät tee virheitä, mikä varmistaa laadukkaat prosessit ja pienemmät riskit.

Joustavuus

Tiimimme toteuttaa niin pienet kuin suuret automaatiot joustavasti tarpeidesi mukaan.

Keskity vain olennaiseen 

Ohjelmistorobotiikan (RPA) avulla saat tekijän toistuviin, virheherkkiin ja mahdollisesti suurivolyymisiin manuaalisiin tehtäviin ja työkulkuihin. Automatisoimalla työkulkuja robotiikalla voit vähentää kustannuksia, lyhentää prosessien läpimenoaikoja ja parantaa niiden laatua, sillä robotit eivät tee virheitä. Kun robotit hoitavat back-office -tyylisiä tehtäviä taustalla, jää työntekijöille enemmän aikaa esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen.   

Kun tarvitset apua liiketoimintaprosessien uudistamiseen tai automaatioasteen nostamiseen, voit luottaa, että toimitamme laadukasta automaatiota koko prosessin elinkaaren ajan – sijoitus maksaa itsensä takaisin jopa muutaman kuukauden sisällä. 

 

Analysoi, ennusta ja ohjaa tekoälyllä 

Älykäs automaatio on kehittynyttä automaatiota, joka käyttää tekoälyä (AI), koneoppimista (ML) ja muita kehittyneitä teknologioita monimutkaisten tehtävien automatisoinnissa. Tekoälyn ja koneoppimisen tarjoamat kehitysmahdollisuudet esimerkiksi liiketoimintasi, asiakaspalvelusi ja tuotekehityksesi osalta ovat rajattomat. 

Tekoälyä ja koneoppimista hyödyntämällä voit automatisoida prosesseja, jotka vaativat monimutkaisempaa päättelyä. Tekoälyn avulla automaatiot saadaan mukautumaan helpommin myös ympäristön muutoksiin, jolloin tarve ylläpidolle vähenee. Onnistuneen ratkaisun toteuttaminen edellyttää ainoastaan määrällisesti ja laadullisesti riittävää dataa. 

 

Ulkoista tiimille 

Voit myös ulkoistaa robotiikan kehittämisen ja ylläpidon paikallisen KIA (Knowit Intelligent Automation) -tiimimme käsiin. Voit automatisoida liiketoimintaprosesseja nopeasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti ilman suuria investointeja, kun vastaamme kehittämisestä, ylläpidosta ja valvonnasta joustavasti ja skaalautuvasti. Varmistamme, että automatisoidut prosessisi toimivat tehokkaasti, tietoturvallisesti ja virheettömästi.   

KIA-tiimiämme voit hyödyntää muissakin automaatiotarpeissasi, kuten testiautomaatiossa tai suorituskykytestauksessa. Autamme asiakkaitamme kehittämään omaa automaatiokyvykkyyttään analyysi-, koulutus- ja valmennuspalveluiden avulla. 

 

Kumppanisi suunnittelusta ylläpitoon 

Kumppaninasi toimimme kokonaisvaltaisesti suunnittelusta jatkuvuuden varmistamiseen asti. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme yrityksellesi räätälöityjä automaatioratkaisuja sekä autamme robottien hallinnassa, seurannassa ja johtamisessa. Robotiikkapalvelun tueksi tarjoamme visuaalisen ohjelmistorobottien hallintatyökalun (Robot Manager) joka helpottaa robottien ohjausta ja niiden työn raportointia.

Henri Grönblom

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions Oy

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 0