Skip to main content
To the homepage of Knowit

LAADUNVARMISTUS

Ennakoitu laatu

Tunnistamalla kehitysprojektiisi liittyvät muuttujat ja niiden vaikutukset ohjelmistoosi, voit ennustaa rakentamasi ohjelmiston laadun. Tällöin voit seurata laadun kehittymistä ja varmistaa laatutavoitteiden toteutumisen jo kehityksen aikana tai jopa ennen, kuin yhtään riviä koodia on kirjoitettu. Näin voit arvioida projektin aikataulua, sekä tarvittavia laadunvarmistuksen investointeja ja luoda ohjelmistosi laadusta kilpailuedun.

Muutoskyvykkyys

Vankka ymmärrys kokonaisuudesta mahdollistaa joustavan ja tehokkaan reagointikyvyn muutoksiin.

Päätöksenteko

Laatuun vaikuttavien muuttujien tunnistaminen tukee päätöksentekoa muutostilanteissa.

Kilpailuetu

Laadun ennakoinnin avulla voit saavuttaa tehokkaammin parempaa laatua kuin kilpailijoilla.

Tee laadusta kilpailuetu 

Tunnistamalla laatuun vaikuttavat tekijät, voit edesauttaa laatutavoitteiden toteutumista ja saavuttaa kilpailevaa tarjontaa korkealaatuisemman ohjelmiston.  

Laadun ennakoimiseksi tarvitset kokonaisvaltaisen käsityksen ohjelmiston laadusta ja sen hallinnasta. Kokonaisvaltainen laatu koostuu liiketoiminnan tarpeiden ymmärryksestä, ohjelmistokehitykseen osallistuvien asiantuntijoiden osaamisesta, ohjelmistokehityksen käytännöistä sekä ohjelmiston rakentamiseen käytettävästä teknologiasta. Olemme kokenut ja kyvykäs kumppanisi laatukokonaisuuden ymmärtämisessä ja kehittämisessä. 

 

Lähde liikkeelle liiketoiminnasta ja osaamisesta 

Jotta tuote tai palvelu on laadukas, on sen vastattava asiakkaiden ja käyttäjien toiminnallisiin ja laadullisiin vaatimuksiin. Autamme tunnistamaan palvelusi käyttäjien oleelliset tarpeet ja määrittämään ratkaisullesi asetettavat laatutavoitteet.  

Toinen laadun kulmakivistä on digitaalista ratkaisua rakentavien kehittäjien osaaminen. Koulutamme ja valmennamme osaajasi viimeisimmällä laatutiedolla kattavan kurssivalikoimamme pohjalta. 

 

Viilaa prosessit ja valitse teknologia 

Kun tiedetään mitä tavoitellaan ja miksi, on aika määrittää miten tavoitteisiin päästään ja millä työkaluilla.  

Tunnistamme ohjelmistokehityksen kyvykkyytesi nykytilan ja rakennamme kehityssuunnitelman sen parantamiseksi, jotta voit kehittää ohjelmistosi tehokkaasti kohti laatutavoitteita.  

Autamme valitsemaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan teknologian ja varmistamme, että kehittäjäsi osaavat hyödyntää sitä mahdollisimman hyvin. Autamme myös valitsemaan ratkaisullesi toimivan ja aikaa kestävän teknologia-alustan. 

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 0

Myös näissä voimme olla avuksi

PilvistrategiaDatajohdettu palvelumuotoiluPelikirjatPalvelumuotoilu

Henri Grönblom

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions Oy