Skip to main content
To the homepage of Knowit

Kestävä ja vastuullinen liiketoiminta

Kestävä liiketoiminta vaatii uusien tulonlähteiden tunnistamista ja liiketoimintamallien läpiviemistä sekä yrityksen positiivisen yhteiskuntavaikutuksen edistämistä taloudellisesti kannattavalla, asiakaskeskeisellä tavalla.

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 2

Kestävää liiketoimintaa ja vastuullisuutta ei voida johtaa erillään muista toiminnoista vaan se on tuotava liiketoiminnan keskiöön ja sitä ohjaavaksi tekijäksi.

Olemme siirtymässä pois erillisistä kestävyys- ja vastuullisuusstrategioista kohti kestävää strategiaa, jonka voima mitataan edelleen kyvyssä tuottaa arvoa asiakkaille, kasvattaa yläriviä ja varmistaa, että yritys toimii tehokkaasti.

Kestävää kasvua digitalisaation ja innovaatioiden avulla

Luomme kestävää kasvua ja vauhditamme muutosta digitalisaation ja innovaatioiden avulla. Hyödynnämme ja kehitämme aktiivisesti teknologioita ja kestäviä toimintamalleja kestävän arvon luomisessa.


Lisää sisältöä vastuullisesta liiketoiminnasta

Lataa kestävyysraportoinnin roadmap!

Kestävyysraportointi ei ole pelkkää datan keräämistä ja raportointia, vaan toimintatavan muuttamista strategiatasolta lähtien.

Tämä opas on sinulle, jos kaipaat tärkeimpiä tietoja onnistuneeseen kestävyysraportointiin tiiviissä ja helposti silmäiltävässä muodossa.

Lataa opas täältä!

Webinaari: Microsoft Sustainability Manager

Katso Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestetty Microsoft Sustainability Manager -webinaarimme!

Tässä webinaarissa annamme arvokasta tietoa Microsoft Sustainability Managerin vaiheittaisesta käyttöönottoprosessista organisaatiossasi, korostamme keskeisiä menestystekijöitä ja tunnistamme keskeiset sidosryhmät saumattoman integroinnin ja maksimaalisen vaikutuksen varmistamiseksi.

Webinaari on englanninkielinen.

Katso webinaari täältä!

Kestävän kehityksen edistäminen Knowitin omassa toiminnassa

Petteri Lillberg

Business Lead

Knowit Management Consulting