Skip to main content
To the homepage of Knowit

STRATEGIA JA LIIKETOIMINNAN TRANSFORMAATIO

Liiketoimintastrategia

Selkeä visio ja terävä strategia ovat menestyksen kulmakivet, jotka auttavat yritystäsi navigoimaan ja tunnistamaan oikeat tavoitteet ja toimet niiden saavuttamiseksi ja kestävän muutoksen aikaansaamiseksi.

Kasvun lähteet

Strategiset fokusalueet

Muutoksen varmistaminen

Strategian luominen ja muutoksen varmistaminen menestyksen mahdollistajana

Potentiaalisimmat kestävän kasvun lähteet ja yrityksen tuottama asiakasarvo tunnistetaan yhdistämällä liiketoiminnan strateginen ymmärrys käytännönläheiseen tietoon markkinasta ja yrityksen omista kyvykkyyksistä. Liiketoimintastrategia sitoo yrityksen kestävän kehityksen ja digitalisaation pyrkimykset sekä kaupalliset ja operatiiviset tavoitteet selkeäksi tarinaksi, joka yhdistää koko organisaation.

Liiketoimintastrategia on parhaimmillaan elävä prosessi, jonka tavoitteena on osoittaa miten kasvua ja kannattavuutta johdetaan ja miten organisaatio sitoutetaan tavoitteiden saavuttamiseen. Osallista työntekijät ja muut sidosryhmät strategian luomiseen alusta asti ja pyri innostamaan heitä kohti yhteistä päämäärää. Yhdessä sovittuihin tavoitteisiin on helpompi tarttua. 

Strategiaprosessi voi yrityksesti kasvuvaiheesta ja koosta riippuen näyttää hyvin erilaiselta. Me räätälöimme palvelumme tarpeesi mukaan ja voimme tukea srategian luomista ja organisaation sitouttamista joko kevyellä sparrauksella tai kokonaisvaltaisella muutoshankkeella. Autamme sinua luomaan voittavan strategian ja johtamaan muutosta aina arjen toimiviin käytäntöihin ja mitattaviin tuloksiin saakka.

 

 

Maria Åberg

CEO

Tutustu myös muihin palveluihimme

Yrityksen merkitys ja strateginen positiointiStrategianarratiiviPortfoliostrategiaLiiketoimintamuotoiluDigistrategia ja digitaalinen transformaatioMuutosjohtamisen tukiBrändistrategia