Skip to main content
To the homepage of Knowit

BRÄNDI JA MARKKINOINTI

Brändistrategia

Brändin kääntää yrityksesi strategian ja tavoitteet merkitykselliseksi ja puhuttelevaksi kommunikaatioksi. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa brändejä, jotka pohjaavat vahvaan liiketoimintaosaamiseen, syvälliseen sidosryhmäymmärrykseen sekä muuttuvan kilpailukentän tuntemukseen.

Herätä strategiasi eloon

Brändi kertoo yrityksesi tavoitteista arvon ja hyödyn kautta.

Luo merkitystä

Tunnista keinot olla relevantti yrityksesi kaikille sidosryhmille: asiakkaille, kumppaneille, työntekijöille, sijoittajille ja omistajille.

Erottaudu kilpailusta

Kirkasta yrityksesi erottelevat tekijät, joiden varaan voit rakentaa kasvua myös tulevaisuudessa.

Näin rakennamme brändejä, joilla on merkittävä rooli yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Jotka kestävät aikaa, kannattelevat yrityksen muutosmatkalla ja jotka ovat kohderyhmilleen merkityksellisellä tavalla ainutlaatuisia. Brändistrategia toimii pohjana johdonmukaiselle asiakaskokemukselle ja kommunikaatiolle.

Merkityksellisellä tavalla ainutlaatuinen

Määrittelemme tavoitellun position tukemaan kaupallisten tavoitteiden saavuttamista ja yrityksen matkaa kohti visiota. Kirkastamme kohderyhmille merkitykselliset erilaistavat tekijät, joista yrityksen tulisi olla tunnettu position saavuttaakseen. Luomme tarvitut elementit kommunikaation tueksi, kuten yrityksen tuottaman arvon kiteyttävän lupauksen, bränditarinan, boilerplaten, pääviestit ja syyt uskoa. Tunnistamme, miten brändi herätetään eloon asiakaskokemuksessa ja kommunikaatiossa.

 

Strateginen työkalu muutokseen ja tavoitteiden saavuttamiseen

Vahvat brändit luovat kaupallista etumatkaa, tukevat myyntiä ja luovat enemmän arvoa osakkeenomistajille. Ne luovat vahvan pohjan asiakaskokemuksen kehittämiselle, tehokkaalle markkinoinnille ja johdonmukaiselle ja vetoavalle kommunikaatiolle. Ne tukevat valitun strategian toteuttamista osoittamalla suuntaa, voimaannuttamalla ja luomalla merkitystä, ylpeyttä ja yhteenkuuluvuudentunnetta.

Paula Hernetkoski

Consultant

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändi ja markkinointiTyönantajabrändiBrändikonseptiBrändi-identiteettiBrändiarkkitehtuuri