Skip to main content
To the homepage of Knowit

BRÄNDI JA MARKKINOINTI

Brändistrategia

Autamme rakentamaan vahvoja brändejä, jotka luovat kaupallista etumatkaa, tukevat myyntiä ja luovat enemmän arvoa osakkeenomistajille. Ne luovat vahvan pohjan asiakaskokemuksen kehittämiselle, tehokkaalle markkinoinnille ja johdonmukaiselle ja vetoavalle kommunikaatiolle. Vahva brändi kirkastaa tavoitteen, jonka toteuttamisessa nykyiset ja tulevat työntekijäsi haluavat olla mukana.

Herätä liiketoimintastrategia ja ambitio eloon

Liiketoimintalähtöinen brändi konkretoisoi strategiset tavoitteet erottuvalla, asiakasarvoa korostavalla tavalla

Luo merkitystä

Tunnista keinot olla relevantti yrityksesi kaikille sidosryhmille: asiakkaille, kumppaneille, työntekijöille, sijoittajille ja omistajille.

Erottaudu kilpailusta

Kirkasta yrityksesi erottelevat tekijät, joiden varaan voit rakentaa kasvua myös tulevaisuudessa.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme vuosikymmenien kokemuksella ja intohimolla brändejä, joilla on merkittävä rooli yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Brändejä, jotka kestävät aikaa, kannattelevat yritystä läpi muutosten, ja jotka ovat kohderyhmilleen merkityksellisellä tavalla ainutlaatuisia. Brändistrategia toimii pohjana johdonmukaiselle asiakaskokemukselle ja markkinointiviestinnälle.

Merkityksellisellä tavalla erottuva

Määrittelemme tavoitellun position tukemaan kaupallisten tavoitteiden saavuttamista matkalla kohdi pitkän aikavälin visiota. Kirkastamme kohderyhmille merkitykselliset erilaistavat teemat, joista yrityksen tulisi olla tunnettu position saavuttaakseen. Luomme tarvitut elementit markkinointiviestinnän tueksi, kuten yrityksen tuottaman arvon kiteyttävän brändilupauksen, bränditarinan, boilerplaten, pääviestit ja syyt uskoa. Tunnistamme, miten brändi herätetään eloon asiakaskokemuksessa ja markkinointiviestinnässä.

 

Kaupallisesti johdettu, strateginen työkalu menestyksen kirittämiseen ja inspiraation herättämiseen

Vahvat brändit luovat kaupallista etumatkaa, tukevat myyntiä ja luovat enemmän arvoa omistajille. Ne luovat vahvan pohjan asiakaskokemuksen kehittämiselle, tehokkaalle markkinoinnille ja johdonmukaiselle ja vetoavalle viestinnälle. Ne tukevat valitun strategian toteuttamista osoittamalla suuntaa, voimaannuttamalla ja luomalla merkitystä, ylpeyttä ja yhteenkuuluvuudentunnetta - sisäisesti ja ulkoisesti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan ja määritetään juuri teille sopiva tapa brändistrategian kristallisoimiseksi!

Paula Hernetkoski

Consultant

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändi ja markkinointiTyönantajabrändiBrändi-identiteettiBrändiarkkitehtuuriMarkkinointiviestinnän konseptitMarkkinointiorganisaation kehittäminenAsiakaskokemusstrategia