Skip to main content
To the homepage of Knowit

BRÄNDI JA MARKKINOINTI

Työnantajabrändi

Työnantajabrändi rakentaa houkuttelevuutta potentiaalisten työntekijöiden parissa ja sitouttaa nykyiset työntekijät yritykseen ja sen muutosmatkaan.

Rakenna houkuttelevuutta

parhaiden osaajien kanssa

Kirkasta tarinasi,

jossa nykyiset ja tulevat työntekijäsi haluavat olla mukana

Luo ylpeyttä,

vahvista kulttuusia ja johda muutosta valittuun suuntaan

Työnantajabrändi kommunikoi yrityksen valittua suuntaa ja roolia yhteiskunnassa. Työnantajabrändi tarkentaa brändistrategiaa sisäisten kohderyhmien näkökulmasta, kiteyttää hyödyt työntekijöille sekä arvon, joka syntyy heidän työnsä tuloksena asiakkaille ja yhteiskunnalle.

Ilman oikeita, sitoutuneita osaajia, ei ole menestystä eikä kykyä saavuttaa asetettuja tavoitteita. Kilpailu parhaista osaajista kovenee, mikä edellyttää yrityksiltä keinoja tavoittaa ja inspiroida parhaat osaajat.

 

Houkuttele ja sitouta parhaat osaajat osaksi yrityksesi kasvutarinaa

Autamme ymmärtämään työntekijäkohderyhmiäsi ja heidän odotuksiaan. Tunnistamme keinot erottua potentiaalisille työntekijöille merkityksellisellä tavalla.

Kiteytämme arvon ja hyödyn, jota yritys tarjoaa työntekijöilleen, asiakkailleen että yhteiskunnalle sekä kommunikaation kärjet näiden pohjalta eri työntekijäryhmille.

Valjastamme brändin työkaluksi sitouttaa nykyisiä työntekijöitä yritykseen ja valittuun muutosmatkaan. Autamme tavoiteltujen kohderyhmien tavoittamisessa.

 

Varmista yrityksen menestys nyt ja tulevaisuudessa

Työntajabrändi, joka vahvistaa yrityskulttuuria, vauhdittaa organisaation muutosta ja vetoaa tavoiteltuihin työntekijäkohderyhmiin, luo yritykselle kilpailukykyä ja tulevaisuutta.

Paula Hernetkoski

Consultant

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändi ja markkinointiBrändistrategiaBrändikonseptiBrändi-identiteettiBrändiarkkitehtuuri