Saumatonta kapasiteettia hybridipilveen

VMware Cloud:n integroiminen AWS-ympäristöön mahdollistaa VMware Software Defined Data Center (SDDC) -pohjaisten työkuormien saumattoman tuonnin AWS-pilvipalveluun. Toimitamme palvelun sinulle tilauspalveluna tarpeidesi mukaisesti.

VMware-kumppanina autamme sinua operoimaan VMware:n laskenta-, tallennus- ja verkon virtualisointiratkaisuja suoraan AWS:ssä. Samalla pidämme huolen, että palveluiden toiminnallisuus, joustavuus ja tietoturvavaatimukset säilyvät. VMware-pilvipalvelun käyttöönotossa organisaatiosi säilyttää investoinnit jo olemassa oleviin sovelluksiin, lisensseihin ja prosesseihin. Lisäksi voit hyödyntää kaikkia AWS:n tarjoamia lisäominaisuuksia.

VMware Cloud on AWS tarjoaa kriittisille sovelluksillesi yritystason suorituskyvyn, luotettavuuden, saatavuuden ja tietoturvan.

 

Käytä tehokkaasti ja joustavasti VMware Cloud on AWS -palvelua

Helpoin tapa VMware Cloud on AWS -palvelun käyttöönotolle on kevyt pilottiprojekti. Pilotista on vaivatonta laajentaa täyteen tuotantoon VMware Cloud -ratkaisuihin erikoistuneen Passionate Support -palvelumme avulla.

Passionate Support -palvelu tarjoaa käyttöösi paikalliset AWS- ja VMware-asiantuntijat sekä pohjoismaisen 24/7 operaatiokeskuksen ylläpito- ja operointipalvelut.

Tyypilliset VMware:n käyttötapaukset AWS-pilvipalvelussa

 • Vauhdita pilvimigraatiota
 • Laajenna konesalipalvelut pilveen
 • Lisää pilvipalveluiden käyttöönottoa organisaatiossa
 • Integroi AWS:n pilvinatiivit palvelut infrastruktuuriin
 • Modernisoi sovelluksia
 • Siirrä tuotantosovelluksia
 • Disaster Recovery (DR) palveluna

VMwaren tärkeimmät hyödyt AWS:ssä

 1. Innovointikyvykkyyden kasvu
 2. Helppokäyttöiset toiminnot
 3. Kustannussäästöt
 4. Parannettu saatavuus
 5. Olemassa olevien VMware-investointien hyödyntäminen
 6. Toiminnan johdonmukaisuus
 7. Yhdistäminen AWS:n pilvinatiiveihin palveluihin
 8. Hybridipilven sujuva käyttöönotto

Olemme apunasi pilvimigraation jokaisessa vaiheessa

VMware Cloud on AWS -palvelu on käytössäsi joko tunti- tai tilausperusteisesti tai vuositilausmallin mukaisesti. Autamme sinua pilvimigraation jokaisessa vaiheessa, joten saat AWS- ja VMware-hybridipilvikokemuksestamme välitöntä lisäarvoa liiketoiminnallesi. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun