Jos olet siirtymässä AWS-hybridipilviratkaisuun tai haluat siirtyä kokonaan paikallisesta ympäristöstäsi AWS-pilvipalveluun, tarvitset asianmukaisen pilvimigraatiosuunnitelman.

AWS:n avulla voit hyödyntää alustapalveluja monille työkuormakomponenteille, jotka pienentävät käyttökustannuksia ja mahdollistavat resurssien kohdistamisen niin, että niistä saa parhaan takaisinmaksun innovoinnin kautta.

 

Valitse tarpeidesi mukainen AWS-migraatio polku  

Kaikki pilvimatkat eivät ole samanlaisia. Päätös pilvimigraatioon ryhtymisestä saattaa syntyä useista eri syistä, ja sinunkin tarpeesi pilveen siirtymiselle ovat ainutlaatuisia. Tutustu pilvimigraatiopolkuihin, joissa voimme olla apunasi.

 

AWS-pilvipalveluun siirtyminen: Lähes kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

Lue oppaastamme lähes kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää AWS-pilvipalvelun siirtymisestä, siirtymisstrategian suunnittelusta AWS-kumppanin kanssa työskentelyyn.

Tässä AWS-pilvipohjaisen migraation 101-oppaassa käsittelemme:

  • Miksi siirtyä AWS-pilveen?
  • AWS-pilvipohjaisen migraation kustannukset ja ROI
  • AWS-pilvipalvelun migraatioskenaariot ja -strategiat
  • Miten onnistunut AWS-pilvipalvelun migraatio tehdään
  • Tärkeimmät pilvipalvelumigraation haasteet ja niiden voittaminen
  • Työskentely AWS-kumppanin kanssa

 

Opas on englanninkielinen.

Infrastruktuurin laajentaminen AWS-pilvipalveluun

Hybridipilviarkkitehtuuri on paikallisesti ajettavien resurssien integrointia pilvessä ajettavien resurssien kanssa. Useimmille organisaatioille, joilla on paikallisia teknologiainvestointeja, hybridiarkkitehtuurin kanssa toimiminen on välttämätön osa pilven käyttöönottoa.

AWS on kehittänyt alan laajimman valikoiman hybridikäyttöön tarkoitettuja ominaisuuksia tallennukseen, verkkoihin, tietoturvaan, sovellusten käyttöönottoon ja hallintatyökaluihin. Näiden avulla sinun on helppo integroida pilvipalvelu nykyisten investointiesi saumattomaksi ja turvalliseksi jatkoksi. Jos käytät VMwarea paikallisessa infrastruktuurissasi, voimme tarjota sinulle sujuvan laajennuksen nykyiseen ympäristöösi käyttämällä VMware Cloud on AWS -pilviratkaisua.

 

Datamigraatio

Datan siirtäminen molempiin suuntiin paikallisen ja pilviympäristön välillä on yksi haastavimmista vaiheista sovellusinfrastruktuurin käyttöönotossa pilvessä. Datamigraatiossa siirretään nykyinen paikallisesti tallennettu data uuteen tallennuspaikkaan pilvessä.

 

Sovellusmigraatio

Organisaatiotioissa syyt harkita sovellusten siirtämistä pilveen ovat teknologiavelkojen poisto tai IT-infrastruktuurin modernisointi. Vaiheittaisella migraatiostrategialla voidaan hyötyjä ulosmitata pilvialustan käytöstä lähes tapauksessa kuin tapauksessa. Vaiheistuksen avulla useimmat sovellukset voidaan siirtää pilveen, olipa kyse sitten web-sovelluksista tai monimutkaisista taustajärjestelmien prosesseista. 

Migraatioprojekti

Suunnittelemme migraatioprojektin aina yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelu alkaa liiketoimintalaskelmien tekemisestä ja päättyy yksityiskohtaiseen käyttöönotto- ja migraatiosuunnitelmaan. Asianmukaisesti suunnitellun ja toteutetun migraatioprojektin avulla varmistetaan, että kaikki mukana olevat osapuolet pysyvät ajan tasalla ja järjestelmien seisokkiajat pidetään minimissä.

Projektit toteutetaan vakiintuneilla menetelmillä ja toimintatavoilla. Käytämme AWS:n määrittelemiä arviointi- ja suunnittelutekniikoita, kuten Migration Readiness Assessment (MRA) ja Migration Readiness Planning (MRP). Varmistaaksemme sinulle sujuvan analyysin ja migraatiokokemuksen, hyödynnämme uusimpia AWS-työkaluja, kuten AWS Migration Evaluator, Cloudamize tai Cloudendure.

 

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun