Jos olet siirtymässä AWS-hybridipilviratkaisuun tai haluat siirtyä kokonaan paikallisesta ympäristöstäsi AWS-pilvipalveluun, tarvitset asianmukaisen pilvimigraatiosuunnitelman.

AWS:n avulla voit hyödyntää alustapalveluja monille työkuormakomponenteille, jotka pienentävät käyttökustannuksia ja mahdollistavat resurssien kohdistamisen niin, että niistä saa parhaan takaisinmaksun innovoinnin kautta.

 

Valitse tarpeidesi mukainen AWS-migraatio polku  

Kaikki pilvimatkat eivät ole samanlaisia. Päätös pilvimigraatioon ryhtymisestä saattaa syntyä useista eri syistä, ja sinunkin tarpeesi pilveen siirtymiselle ovat ainutlaatuisia. Tutustu pilvimigraatiopolkuihin, joissa voimme olla apunasi.

 

Infrastruktuurin laajentaminen AWS-pilvipalveluun

Hybridipilviarkkitehtuuri on paikallisesti ajettavien resurssien integrointia pilvessä ajettavien resurssien kanssa. Useimmille organisaatioille, joilla on paikallisia teknologiainvestointeja, hybridiarkkitehtuurin kanssa toimiminen on välttämätön osa pilven käyttöönottoa.

AWS on kehittänyt alan laajimman valikoiman hybridikäyttöön tarkoitettuja ominaisuuksia tallennukseen, verkkoihin, tietoturvaan, sovellusten käyttöönottoon ja hallintatyökaluihin. Näiden avulla sinun on helppo integroida pilvipalvelu nykyisten investointiesi saumattomaksi ja turvalliseksi jatkoksi. Jos käytät VMwarea paikallisessa infrastruktuurissasi, voimme tarjota sinulle sujuvan laajennuksen nykyiseen ympäristöösi käyttämällä VMware Cloud on AWS -pilviratkaisua.

 

Datamigraatio

Datan siirtäminen molempiin suuntiin paikallisen ja pilviympäristön välillä on yksi haastavimmista vaiheista sovellusinfrastruktuurin käyttöönotossa pilvessä. Datamigraatiossa siirretään nykyinen paikallisesti tallennettu data uuteen tallennuspaikkaan pilvessä.

 

Sovellusmigraatio

Organisaatiotioissa syyt harkita sovellusten siirtämistä pilveen ovat teknologiavelkojen poisto tai IT-infrastruktuurin modernisointi. Vaiheittaisella migraatiostrategialla voidaan hyötyjä ulosmitata pilvialustan käytöstä lähes tapauksessa kuin tapauksessa. Vaiheistuksen avulla useimmat sovellukset voidaan siirtää pilveen, olipa kyse sitten web-sovelluksista tai monimutkaisista taustajärjestelmien prosesseista. 

Migraatioprojekti

Suunnittelemme migraatioprojektin aina yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelu alkaa liiketoimintalaskelmien tekemisestä ja päättyy yksityiskohtaiseen käyttöönotto- ja migraatiosuunnitelmaan. Asianmukaisesti suunnitellun ja toteutetun migraatioprojektin avulla varmistetaan, että kaikki mukana olevat osapuolet pysyvät ajan tasalla ja järjestelmien seisokkiajat pidetään minimissä.

Projektit toteutetaan vakiintuneilla menetelmillä ja toimintatavoilla. Käytämme AWS:n määrittelemiä arviointi- ja suunnittelutekniikoita, kuten Migration Readiness Assessment (MRA) ja Migration Readiness Planning (MRP). Varmistaaksemme sinulle sujuvan analyysin ja migraatiokokemuksen, hyödynnämme uusimpia AWS-työkaluja, kuten AWS Migration Evaluator, Cloudamize tai Cloudendure.

 

AWS cloud migration: Nearly everything you need to know

Learn nearly everything you need to know about AWS cloud migration, from planning your migration strategy to working with an AWS partner.

In this 101 guide to AWS cloud migration, we cover:

  • Why migrate to AWS Cloud?
  • AWS cloud migration costs and ROI
  • AWS cloud migration scenarios and strategies
  • How a successful AWS cloud migration is done
  • Top cloud migration challenges and how to overcome them
  • Working with an AWS partner
Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun