Monet yritykset haluaisivat hyödyntää pilvipalveluja liiketoimintasovellustensa käytössä, mutta eivät vielä olet siinä tilanteessa, jossa pilvitransformaatio on mahdollista toteuttaa. Etä- ja paikkariippumattoman työn tarpeiden kasvaessa työntekijöillä tulisi olla joustava ja helppo pääsy käyttämiinsä sovelluksiin paikasta tai laitteesta riippumatta.

Modernien työskentelymenetelmien avulla käyttäjät voivat hyödyntää Azure Virtual Desktopia käyttämällä omia tai työnantajan laitteita. Erilaiset käyttöskenaariot mahdollistavat tuottavan työn tekemisen helposti ja turvallisesti.

Turvallisesti ja tuottavasti kaikilla laitteilla

Azure Virtual Desktop on ideaali ratkaisu työpöydän ja sovelluksien virtualisointiin. Sen avulla työskentelet turvallisesti ja tehokkaasti millä laitteella tahansa. Maailmanlaajuinen Azure-infrastruktuuri tarjoaa käyttöösi skaalautuvan ja luotettavan palvelun, joka vastaa nykyaikaisen liikkuvan työvoiman tarpeisiin. Azure AD-integraatio varmistaa tarvittavan tietoturvan liiketoiminnallesi. Hyödyntämällä yrityksesi olemassaolevia Microsoft 365 -lisenssejäsaavutat myös kustannussäästöjä.

Aloittaminen on helppoa Proof of Contept (Poc) -projektilla

Asiantuntevat pilvikonsulttimme auttavat sinua kartoittamaan ja suunnittelemaan Azure Virtual Desktop -ympäristösi. Proof of Concept (PoC) -projekti on toimiva tapa aloittaa palvelun käyttö. Valmis projekti siirretään vaivattomasti tuotantoon  parhaita DevOps-menetelmiä hyödyntäen. Passionate Support for AVD -palvelumme takaa sinulle huolettoman palvelun käytön - valvomme ja hallinnoimme virtuaalisia ympäristöjäsi puolestasi 24/7.

Haluatko tietää enemmän tai onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme ja tarjoamme sinulle tunnin maksuttoman opastuksen

Knowitin tunnin opastus tuo sinulle varmuutta modernin virtuaalisen työpöydän, Azure Virtual Desktopin, käyttöönottoon! Opastuksen jälkeen ymmärrät käyttöönoton vaiheet sekä sen hyödyt ja kustannukset. Lue lisää.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!
Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Knowitin Azure Virtual Desktop Solution on ideaali palvelu työpöydän ja sovelluksien virtualisointiin. AVD:n käyttöönotto tapahtuu helposti, nopeasti ja turvallisesti kuudessa viikossa. Azure Virtual Desktopin avulla voit käyttää liiketoiminta- ja tuotantosovelluksia pilvessä, millä tahansa laitteella, turvallisesti ja skaalautuen käyttötarpeiden mukaan. Lue lisää.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Alkuun