Olipa sitten kyse uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä, uusien markkinoiden valloittamisesta tai paremman asiakaskokemuksen luomisesta, työkuormien siirtäminen pilveen antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Kun vähennät kuormitusta oman infrastruktuurin ylläpidosta, pilvialustat, kuten AWS ja Microsoft Azure, mahdollistavat maksimaaliset tulokset nopeiden innovointien ja hallittujen ratkaisujen avulla.

Autamme sinua rakentamaan liiketoiminnallesi parhaiten sopivan pilvistrategian. Toteutamme saumattoman ja turvallisen pilvimigraation ketterästi ja kustannustehokkaasti. Se tuo liiketoiminnallesi positiivisen ja kestävän vaikutuksen. Kolmivaiheisen lähestymistavan avulla tarjoamme yrityksellesi hyvin suunnitellun ja onnistuneesti toteutetun pilvimigraation.

Pilvimigraation aloitus

Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Pilvimigraatio aloitetaan kokonaisvaltaisella migraatioarvioinnilla ja suunnitteluvaiheella. Näillä varmistetaan sujuva pilvimigraatio ja samalla saadaan kattava käsitys liiketoimintasi nykyisistä digitaalisista ympäristöistä. Arvioinnin avulla tunnistetaan ja korjataan mahdolliset liiketoimintasi valmiuteen liittyvät vajeet ja samalla varmistetaan organisaatiollesi sujuva pilvimigraatiomatka.

Valmis käyttöönotto- ja migraatiosuunnitelma

Arvioinnin jälkeen saat yksityiskohtaisen käyttöönotto- ja migraatiosuunnitelman. Suunnitelma sisältää ehdotetun pilvimigraatiosuunnitelman ja liiketoimintahuomiot (business case complete) aikatauluineen sekä pilvimigraation toteuttamisen käytännössä. Työskentelemme rinnallasi joka askeleella - kuten parhaimmat kumppanit tekevät.

Siirtyminen pilvipalveluun

Siirrämme ja modernisoimme työkuormat varmasti ja turvallisesti pilveen minimoiden palveluiden käyttökatkokset. Hyödynnämme pilvenhallintatyökaluja, jotka vastaavat pilvimigraatiosi tarpeita ja vaatimuksia. Asiantuntemuksemme ja osaamisen avulla varmistamme organisaatiollesi saumattoman ja sujuvan pilvimigraation, jonka jälkeen yrityksesi on valmis hyödyntämään pilvipalveluiden tarjoamia etuja.

Pidä pilvesi optimoituna

Pilvimigraation jälkeen tarjoamme uusille ja moderneille pilvipohjaisille toiminnoillesi kattavia ja liiketoimintasi tarpeisiin mitoitettuja ratkaisuja.

Hallintapalveluista jatkuvien palveluiden ylläpito- ja tukipalveluihin, pilvimigraatioratkaisumme sisältävät:

  • pilven integrointityökalut
  • ympäristöjen hallinnan
  • pilvialustojen hallintamallit
  • tietoturvallisuuspalvelut
  • testauksen ja luotettavuuden palvelut
  • kustannusten ja prosessien optimointiin liittyvät palvelut
Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun