Miksi Power BI

Power BI:n avulla yrityksenne datamassasta päästään kohti parempia päätöksiä liiketoiminnassanne. Power BI kokoaa eri järjestelmissä hajallaan olevan tiedon yhteen paikkaan niin, että raportointi ja tietojen päivittäminen on täysin automatisoitu.

Power BI –raportit ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä, ja niistä on mahdollisuus saada kokonaiskuva yrityksenne avainluvuista nopeasti. Myös yksityiskohtiin, kuten yksittäiseen myyntitapahtumaan tai asiakassoittoon pureutuminen onnistuu. Kokeneelle käyttäjälle Power BI tarjoaa laajasti mahdollisuuksia tiedon muokkaamiseen.

Valmiita Power BI -raportteja käytetään nettiselaimella ja/tai mobiilisovelluksella. Loppukäyttäjän on myös mahdollista luoda hälytyksiä esimerkiksi avainlukujen muuttumisesta.

Palvelumme

Power BI -konsultointi ja kehitystyöt

Toteutamme Power BI -raportoinnin alusta loppuun. Mikäli yrityksessänne on omia analyytikoita, työskentelemme yhdessä heidän kanssaan.

Power BI -koulutukset

Koulutamme yhdessä päivässä yrityksenne avainhenkilöt käyttämään Power BI:tä ja rakentamaan omia Power BI -raportteja.

Räätälöidyt Power BI -ratkaisut

Räätälöimme yksilöllisiä ratkaisuja juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Autamme niin käyttäjien seurannassa kuin Power BI -kapasiteetin tehokkaassa hyödyntämisessä.

Power BI -tukipalvelut

Autamme loppukäyttäjiäsi Power BI:n päivittäisessä käytössä. Tuemme yrityksenne analyytikoita teknisissä haasteissa ja toteutamme raporttien muutostarpeita.

Power BI -auditoinnit

Huolehdimme, että juuri oikeat henkilöt näkevät oikeat raportit ja tiedot. Varmistamme yrityksenne raporttien optimoinnin sekä Power BI -ympäristön.

Power BI -tuotteet

Power BI Desktop

Windowsin työpöytäsovellus Power BI Desktop on ilmainen sovellus, jonka asennat paikalliseen tietokoneeseen ja jonka avulla voit muodostaa yhteyden tietoihin, sekä muuntaa ja visualisoida niitä. Power BI Desktopin avulla voit muodostaa yhteyden moniin eri tietolähteisiin ja yhdistää ne tietomalliin. Tämän tietomallin avulla voit luoda visualisointeja ja visualisointikokoelmia, joita voit jakaa raportteina muiden organisaatiossasi olevien henkilöiden kanssa.

Power BI -palvelu

Microsoft Power BI -palvelu (app.powerbi.com), jota joskus kutsutaan nimellä Power BI online, on Power BI:n SaaS (Software as a Service) -osa. Power BI -palvelun koontinäytöt auttavat sinua pitämään yrityksesi langat käsissäsi. Koontinäytöissä näytetään ruutuja, jotka valitsemalla voit avata raportteja tarkempaa tutustumista varten. Koontinäytöt ja raportit yhdistävät tietojoukkoihin, jotka keräävät kaikki tarvittavat tiedot samaan paikkaan.

Power BI -mobiilisovellukset

Kaikki raportit ovat käytettävissä Power BI -mobiilisovelluksissa, olivatpa ne sitten paikallisia tai pilvessä. Voit tarkastella ja käsitellä niitä mobiililaitteessasi, oli käytössäsi sitten iOS-laite (iPad, iPhone, iPod Touch tai Apple Watch), Android-puhelin tai -tabletti, tai Windows 10 -laite. Microsoft Intunen avulla organisaatiot voivat ohjata tietoyksiköitä kuten pikakäytön kiinnittämisen edellyttämistä, sovelluksen tietojenkäytön valvontaa ja sovellustietojen salaamista myös silloin, kun sovellus ei ole käytössä.

Jokainen osista — Power BI Desktop, Power BI -palvelu ja mobiilisovellukset —  on suunniteltu siten, että merkityksellisten liiketoimintatietojen tuottaminen, jakaminen ja hyödyntäminen on mahdollisimman tehokasta sinun ja roolisi kannalta.

Matkaopas kohti modernimpaa analytiikkaa

Tämä opas on sinua varten, jos ymmärrät datan hyödyt, mutta analytiikka ei vielä palvele liiketoimintasi tarpeita. Loikka modernimpaan vaatii tahtoa datan hyödyntämiseen!

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun