Vahva brändi on yrityksen tärkeimpiä kilpailuvaltteja. Tunnistettava brändi jää mieleen ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä. 

Meillä on kyky luoda vahvoja brändi-identiteettejä ja brändi-ilmeitä, jotka erottuvat massasta ja toimivat digitaalisessa ympäristössä fyysisen maailman tarpeita unohtamatta. Brändi-ilmeitä luodessa suunnittelemme logon lisäksi käytettävät värit, typografian, kuva/kuvitustyylin, tilan käytön periaatteet, ikonit ja graafiset tyylit. Voimme määritellä myös brändin tavan kommunikoida ja äänensävyn.

Valkoiset tikkaat

Yleinen tilanne projekteissamme on se, että asiakkaallamme on jo olemassa brändiohjeistus tai vähintäänkin graafinen ohjeistus, mutta se ottaa vain suppeasti kantaa siihen miltä brändin tulee näyttää digitaalisessa ympäristössä. Visuaalisilla suunnittelijoillamme on pitkä kokemus tunnettujen brändien tuomisesta digitaaliseen ympäristöön siten, että ne ovat edelleen selkeästi tunnistettavia, mutta toimivat saumattomasti digitaalisilla näytöillä.  
 

Olemme esimerkiksi suunnitelleet eQ Haku -brändin identiteetin ja palvelukonseptin. Brändiä haluttiin lähteä kehittämään kokonaisvaltaisesti, jolloin suunnittelussa huomioitiin palvelun nimeäminen, visuaalisuus, kommunikaatio ja tulevan palvelun käyttöliittymä. 

Tutustu caseen tarkemmin

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun