Skip to main content
To the homepage of Knowit

BRÄNDI JA MARKKINOINTI

Markkinointi palveluna

Etsitkö tehokasta markkinointikumppania, joka ymmärtää tarpeesi ja päämääräsi? Me otamme kokonaisvaltaisen vastuun markkinoinnistasi, johtaen toimintaa kohti tavoitteita.

Aito kasvukumppanuus

Olemme enemmän kuin markkinointitoimisto. Olemme kaupallisen kasvun kumppani, strategiasta käytäntöön.

Kasvun ja kannattavuuden maksimonti

Ohjaamme markkinoinnin eurot ja resurssit sinne mikä tuottaa parhaan tuloksen

Markkinoinnin kustannustehokkuus

Keskimäärin olemme pystyneet tuplaamaan asiakkaidemme markkinoinnin ROI:n vuodessa.

Meiltä saat yhden pääyhteyshenkilön, joka koordinoi kaiken ja varmistaa strategian oikean suunnan ja keskittää resurssit juuri sinne mikä tuottaa eniten arvoa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.Tarvittaessa laajennamme tiimiämme alansa parhaimmilla osaajilla.

Yhteistyössä kanssanne määrittelemme selkeät tavoitteet, seuraamme tuloksia tarkasti ja kehitämme toimintaamme proaktiivisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Nuku yösi hyvin, säästä aikaa ja vaivaa – anna meidän huolehtia markkinoinnistasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Tuomme sinulle kestäviä tuloksia. Yhteistyön ensimmäisestä päivästä alkaen. 

Kasvukumppanuuden idea on helpottaa ja nopeuttaa matkaa tavoitteista tuloksiin 

 

1. Myynnin kasvattaminen

Autamme sinua lisäämään myyntiä nykyisten asiakkaiden arvon kasvattamisella lisä- ja ristiinmyyntiaktiviteeteillä. Tuemme myös uusasiakashankinnan kehittämisessä, oikean kohderyhmän tavoittamisella ja viestien personoinnilla ostopolun vaiheen mukaan

2. Markkinoinnin kustannustehokkuus

Keskimäärin olemme pystyneet tuplaamaan asiakkaidemme markkinoinnin ROI:n vuodessa, esimerkiksi ohjaamalla markkinoinnin eurot sinne mikä tuottaa eniten, kasvattamalla organisaation sisäistä tehokkuutta tai automatisoimalla toistuvia tehtäviä.

3. Asiakaskokemus ja lojaliteetti

Meiltä löytyy kyvykkyydet auttaa asiakaskokemuksen ja lojaliteetin kehittämisessä mm. asiakkaiden tarpeiden ennakoinnissa, asiakasta hyödyttävillä sisällöillä tai lojaliteettiohjelmien kehityksessä.

 

Tarjoamme yhdeltä luukulta kaiken osaamisen, mitä tulokselliseen markkinointiin tarvitaan

  1. Johdon strateginen konsultointi: Strategisen suunnan ja brändiposition kirkastaminen sekä kasvumahdollisuuksien tunnistaminen.
  2. Asiakasymmärrys, palvelumuotoilu ja kaupallistaminen: Palveluiden asiakasarvon, kannattavuuden ja kasvu-potentiaalin tunnistaminen, kiteyttäminen sekä onnistunut lanseeraus.
  3. Markkinointiviestintä ja luovat ratkaisut: Merkityksellisen ja erottuvan markkinointiviestinnän suunnittelu, konseptit ja luovat toteutukset.
  4. Monikanavainen markkinointi ja myynti: Oikeiden kohderyhmien tavoittaminen oikeaan aikaan, oikeilla sisällöillä, oikeissa kanavissa. Tulosten perusteella tapahtuva jatkuva oppiminen ja kehittäminen.
  5. Digitaalinen asiakaskokemus: Kohderyhmiä sitouttava, tehokas asiakaspalvelu ja kannattava kasvu käyttäjälähtöisten, digitaalisten palveluiden ja myyntikanavien avulla

Marjo Himanen

Consultant

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändi ja markkinointiMarkkinointistrategiaMarkkinointiviestinnän konseptitMarkkinoinnin mittaaminen