Skip to main content
To the homepage of Knowit

KAUPALLINEN KEHITTÄMINEN

Markkinoinnin kehittäminen

Oikein ajoitettu ja kohdistettu onnistunut markkinointi tukee tehokkaasti yrityksen liiketoimintatavoitteiden toteutumista ja kannattavaa kasvua.

Kysynnän kasvattaminen

Onnistunut oikein ajoitettu ja kohdistettu markkinointi kasvattaa tuotteiden ja palveluiden kysyntää ja kiinnostavuutta.

Myynnin lisääminen

Kasvanut kysyntä ja kiinnostus luovat pohjan myynnin kasvulle.

Brändimielikuvan vahvistaminen

Markkinointi vahvistaa brändimielikuvaa viestimällä tuotteiden ja palvelujen arvoa.

Markkinointi on yksi yrityksen ydintoiminnoista, jonka tarkoituksena on luoda kysyntää, lisätä myyntiä ja vahvistaa brändimielikuvaa kertomalla erilaisten sisältöjen avulla yrityksen tarjoaman asiakkaalle tuottamasta arvosta. Moderni markkinointi vaatii tuekseen hyvin laaditun markkinointistrategian, toimivan organisaation, asiakas- ja markkinaymmärrystä sekä sujuvia prosesseja ja työkaluja, luovuutta kuitenkaan unohtamatta. Markkinoinnin vaikuttavuutta ja tuloksia tulee myös kyetä mittaamaan tehokkaasti, sillä mittaaminen mahdollistaa toiminnan pitkäjänteisen kehittämisen ja toimenpiteiden oikeanlaisen kohdistamisen liiketoiminnan tueksi.

Markkinoinnin kehittäminen tukee liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista

Autamme sinua kehittämään yrityksesi markkinoinnille liiketoiminnan tavoitteita tukevan markkinointistrategian ja toimivat prosessit, kehittämään markkinointikyvykkyyksiäsi, hankkimaan asiakas- ja markkinaymmärrystä sekä ottamaan käyttöön tarkoituksenmukaiset markkinoinnin vaikuttavuuden mittarit. Lähestymistapamme yhdistää modernit liiketoiminta-analytiikat, strategisen ajattelun ja käytännön kokemuksen muutoksen aikaansaamiseksi organisaatioissa. Tuemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti markkinoinnin kehittämisessä strategiasta toteutukseen.

 

Mitattavia tuloksia

Toimiva ja yrityksen liiketoiminnan tavoitteita tukeva markkinointi ja sen vaikuttavuuden ymmärtämiseen soveltuvat mittarit.

Paula Hernetkoski

Business Lead

Knowit Management Consulting

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kaupallinen kehittäminenMyynnin kehittäminenHinnoitteluprosessit ja -työkalutKaupallinen strategiaBrändi ja markkinointi