Skip to main content
To the homepage of Knowit

KAUPALLINEN KEHITTÄMINEN

Myynnin kehittäminen

Myynti on tuloksen ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisen kannalta yksi yrityksen merkityksellisimmistä toiminnoista.

Kannattava kasvu

Toimiva myynti on yksi tärkeimmistä kannattavuuden ja tuloksen tekijöistä.

Pitkäaikaiset ja tuottavat asiakassuhteet

Onnistunut myynti ylläpitää pitkäaikaisia ja tuottavia asiakassuhteita.

Brändimielikuvan vahvistaminen

Onnistunut myynti vahvistaa parhaimmillaan brändimielikuvaa asiakkaiden mielessä.

Onnistunut myynti mahdollistaa kannattavuuden parantamisen, tuloksen kasvattamisen, pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitämisen ja brändimielikuvan vahvistamisen. Yrityksessä on tärkeä tiedostaa myynnin merkitys koko liiketoiminnalle ja tukea myynnin kehittämistä pitkäjänteisesti. Toimiva myynti vaatii tuekseen asiakas- ja markkinaymmärrystä, hyvää yhteistyötä ja tiedonkulkua asiakassuhteissa sekä organisaation eri osien välillä, oikein kohdistettuja tavoitteita ja mittareita, kyvykkyyttä arvopohjaiseen myyntiin, toimivaa hinnoitteluprosessia sekä motivoituneen ja tehokkaan myyntiorganisaation.  Myös moderni myynnin ja asiakashallinnan työkalut ovat ensiarvoisen tärkeitä saumattoman myyntiprosessin mahdollistamiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Myynnin kehittäminen on tärkeää koko liiketoiminnan tuloksen kannalta

Autamme sinua kehittämään myynnin tavoitteita, organisaatiota, prosesseja ja työkaluja palvelemaan entistäkin paremmin yrityksesi tavoitteiden toteutumista sekä mahdollistamme myyntiorganisaatiosi arvopohjaisen myynnin kyvykkyyksien kehityksen. Lähestymistapamme yhdistää modernit liiketoiminta-analytiikat, strategisen ajattelun ja käytännön kokemuksen muutoksen aikaansaamiseksi organisaatioissa. Tuemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti myynnin kehittämisessä strategiasta toteutukseen ja myynnin koulutukseen asti.

 

Mitattavia tuloksia

Toimiva ja yrityksen tavoitteita tukeva myynti, sitä tukevat prosessit ja työkalut, sekä sen vaikuttavuuden ymmärtämiseen sopivat mittarit suunnittelusta toteutukseen saakka.

Slide 1 of 1

Paula Hernetkoski

Business Lead

Knowit Management Consulting

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kaupallinen kehittäminenMarkkinoinnin kehittäminenHinnoitteluprosessit ja -työkalutHinnoittelun kehitys ja tehostaminen