Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior Java Developer

HELSINKI

TURKU

Makers of a sustainable future

Jaa työpaikka

Keitä olemme?

Knowit on pohjoismainen, paikallisesti toimiva konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Tehtävämme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Suomessa jo yli 500 knowitlaisen voimin helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla vastuullisia, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Etsimme nyt Senior Java -kehittäjiä Knowit Solutionsiin vahvistamaan tiimejämme eri asiakasprojekteihimme.

Ohjelmistokehitysprojekteissamme työskentelemme tiimeissä, joten sinulla on aina taitava kollega omasta tiimistäsi vierelläsi. Työmme ulottuu eri aloille, kuten teollisuus, energiasektori, peliala ja kansalaispalvelut julkisella sektorilla – kaikkia näitä kohteita luonnehtivat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja roolimme luotettavana kumppanina.


Minkälaista osaajaa ja teknistä osaamista etsimme?

Teknisesti toivomme sinun hallitsevan moderneja ohjelmointitaitoja Java-pohjaisessa sovelluskehityksessä. Toivomme sinun omaavan hyvät kyvyt kirjoittaa laadukasta, testattua ja helposti ylläpidettävää koodia, sillä olemme ammattiylpeitä työstämme. Lisäksi meillä on sisäänrakennettu uteliaisuus oppia ja kehittää itseämme, joten toivomme sinun omaavan senkin.

Jos viihdyt toimistolla niin sellaisia meiltä löytyy Helsingin, Tampereen ja Turun keskustoista. Kuitenkin suurin osa asiakasprojekteistamme toteutetaan etä- ja hybridityönä, joten voit valita itsellesi parhaan sijainnin.

Jos sinulta löytyy taitoja/kokemusta seuraavilla osa-alueilla, saatat olla juuri se etsimämme kollega:

 • Vahva Java, Spring, Spring Boot osaaminen (vähintään 6 vuoden Java-kokemus)
 • Kokemusta SQL- tai NoSQL-tietokannoista
 • Hyvä osaaminen front-end (JavaScript, TypeScript, React) teknologioista
 • Vähintään 6 vuoden kokemus ketterästä ohjelmistokehityksestä kompleksisissa ympäristöissä
 • kokemusta julkisen pilvipalvelun alustoista (Azure, AWS tai GCP)

Plussaa jos sinulta löytyy kokemusta DevOps-käytännöistä.

Agileissa tiimeissämme tehtävät ovat monipuolisia, eikä kaikkea tarvitse hallita. Lisäksi koulutusorganisaationa tuemme osaamisesi kehittämisessä sekä tarjoamme mahdollisuuksia sertifioitumiseen ja uusien taitojen oppimiseen ja jatkokehittämiseen työn kautta.

Asiakasprojektimme vuoksi odotamme myös, että tunnet olosi mukavaksi työskennellessäsi sekä suomeksi että englanniksi.

Huomioithan, että rekryprosessin aikana tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja ulkomaalaissidonnaisuusselvitys.


Muita avainsanoja rooliin ja tiimiin liittyen: Scrum, DevOps, CI/CD, JavaScript, React, Redux, Vue, Docker, Kubernetes, PostgreSQL, Hibernate.


Miksi Knowit?

Knowitissa arvostamme monipuolista osaamista ja valmiutta oppia uusia taitoja. Me kaikki olemme tekijöitä sydämeltämme; teemme sen, mitä lupaamme, parhaan kykymme mukaan ja suurella sydämellä.

Varmistaaksemme, ettei tämä ole vain yksipuolinen toiveiden lista, haluamme sinun voivan vaikuttaa rooliisi ja ottaa niin paljon vastuuta asiakasprojekteissa kuin haluat. Haluamme, että saat kehittää osaamistasi tuellamme, oli kyse sitten uusimmista teknologioista tai pitkäaikaisemmasta erikoistumisesta oman alasi asiantuntijaksi.
Olet enemmän kuin tervetullut liittymään tiimiimme sellaisena kuin olet, kokonaisena ihmisenä. Meille rento ja ammattimainen työympäristö on ehdoton arvo, ja tiimikaverisi on aina vain yhden Slack-viestin päässä.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Tiimi ja yhteisö, jossa on helppo kehittyä ja saada apua tarvittaessa. Meillä on ammattilaisia eri uravaiheissa, ja tarjoamme mahdollisuuksia, jotka haastavat ja kehittävät niin vastavalmistuneita kuin kokeneita ammattilaisia
 • Henkilöstöltämme paljon kiitosta saanut People Lead -malli. Esihenkilöiden tärkein tehtävä on mahdollistaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi ja kehittyä ammatillisesti
 • Aikaa ja resursseja taitojesi kehittämiseen työaikana: koulutus, sertifikaatit, kilta-aktiviteetit, oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma
 • Työnkierto eri asiakasprojektien välillä eri aloilla
 • Teknologiariippumattoman ympäristön. Työskentelemme modernien teknologioiden ja työkalujen parissa sekä noudatamme parhaita käytäntöjä, minkä lisäksi meillä on vahvat teknologiapartneruudet alan isojen toimijoiden kanssa. Samalla olemme kuitenkin uteliaita ja valmiita oppimaan uutta sekä haastamaan status quon
 • Joustava etä-/hybridityöskentely sekä erinomainen työn ja vapaa-ajan tasapaino. Teemme merkittäviä ja merkityksellisiä projekteja kestävässä digitalisaatiossa, mutta jokainen meistä on kokonainen ihminen, ja elämässä on tärkeitä asioita myös työn ulkopuolella
 • Monipuoliset henkilöstöedut: ruokailu, työmatkat, liikunta/kulttuuri, hammashoito, hieronta, kattava työterveyshuolto, sairausvakuutus, polkupyöräetu, työkalut valintasi mukaan, ergonominen kotitoimisto, rekrytointi- ja myyntiliidibonukset, mahdollisuus tilapäiseen etätyöhön ulkomailla

Voit myös tutustua lisää meihin ja ohjelmistokehitystyöhömme täällä.


Kiinnostuitko?

Mikäli huomaat, että liittyminen Makers-tiimiimme on tilaisuus, johon tahdot tarttua, kerro itsestäsi enemmän lähettämällä hakemus mahdollisimman pian!

Jos mieleesi tulee kysymyksiä tai haluat pikaisen keskustelun ennen päätöksen tekemistä, ota yhteyttä Talent Acquisition Partneriin Sebastian Stengårdiin, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.

Liittyvät työpaikat