Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior Full Stack Developer (React.js & Kotlin)

TAMPERE

Jaa työpaikka

Keitä olemme? 

Knowit on pohjoismainen, paikallisesti toimiva konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Tehtävämme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Suomessa jo yli 500 knowitlaisen voimin helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla vastuullisia, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Etsimme nyt Senior Full Stack-kehittäjiä Knowit Solutionsiin vahvistamaan tiimejämme eri asiakasprojekteihimme eri toimialoilla ja sektoreilla. Rooleja on niin Frontend-, kuin myös Backend-painotuksilla.

Ohjelmistokehitysprojekteissamme työskentelemme tiimeissä, joten sinulla on aina taitava kollega omasta tiimistäsi vierelläsi. Työmme ulottuu eri aloille, kuten teollisuus, energiasektori, peliala ja kansalaispalvelut julkisella sektorilla – kaikkia näitä kohteita luonnehtivat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja roolimme luotettavana kumppanina.

 


Minkälaista kehittäjää ja teknistä osaamista etsimme?

Teknisesti toivomme, että sinulla on moderneja ohjelmointitaitoja JavaScript-/TypeScript- ja Java-pohjaisessa sovelluskehityksessä. Toivomme lisäksi, että sinulla on taito tuottaa ensiluokkaista, testattua ja vaivattomasti ylläpidettävää koodia, sillä kannamme syvää ammatillista ylpeyttä työtämme kohtaan. Lisäksi knowitlaisiin on sisäänrakennettu uteliaisuus oppia ja kehittyä, joten toivomme, että sinäkin innostut uudesta. 

Jos viihdyt toimistolla niin sellaisia meiltä löytyy Helsingin, Tampereen ja Turun keskustoista. Kuitenkin suurin osa asiakasprojekteistamme toteutetaan etä- ja hybridityönä, joten voit valita itsellesi parhaan sijainnin.

Ketterissä tiimeissämme tehtävät ovat monipuolisia, eikä kaikkea tarvitse hallita. Kuitenkin, jos sinulta löytyy taitoja/kokemusta seuraavilla osa-alueilla, saatat olla juuri se etsimämme kollega:

  • Hyvä JavaScript/TypeScript, React, Redux, Kotlin osaaminen
  • Vähintään 7 vuoden kokemus ketterästä ohjelmistokehityksestä kompleksisissa ympäristöissä

  • Backend-painoitteiseen rooliin toivotaan lisäksi Java/Spring Boot -osaamista

 

Asiakasprojektimme vuoksi odotamme myös, että tunnet olosi mukavaksi työskennellessäsi sekä suomeksi että englanniksi.

Huomioithan, että rekryprosessin aikana tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja ulkomaalaissidonnaisuusselvitys.

 

 Plussana pidämme kiinnostusta ja kokemusta julkisen pilvipalvelun alustoista (Azure, AWS tai GCP). Koulutusorganisaationa tarjoamme kuitenkin mahdollisuuksia sertifioitumiseen ja uusien taitojen oppimiseen työn kautta, ja kokeneille ammattilaisille tarjoamme myös mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää taitojaan edelleen.

Joitain avainsanoja rooliin ja tiimiin liittyen: Scrum, CI/CD, JavaScript, React, Redux, Kotlin, Agile Methodologies, Java, Spring Boot, ElasticSearch


Miksi Knowit?

Knowitissa arvostamme monipuolista osaamista ja valmiutta oppia uusia taitoja. Me kaikki olemme tekijöitä sydämeltämme; teemme sen, mitä lupaamme, parhaan kykymme mukaan ja suurella sydämellä.

Varmistaaksemme, ettei tämä ole vain yksipuolinen toiveiden lista, haluamme sinun voivan vaikuttaa rooliisi ja ottaa niin paljon vastuuta asiakasprojekteissa kuin haluat. Haluamme, että saat kehittää osaamistasi tuellamme, oli kyse sitten uusimmista teknologioista tai pitkäaikaisemmasta erikoistumisesta oman alasi asiantuntijaksi.
Olet enemmän kuin tervetullut liittymään tiimiimme sellaisena kuin olet, kokonaisena ihmisenä. Meille rento ja ammattimainen työympäristö on ehdoton arvo, ja tiimikaverisi on aina vain yhden Slack-viestin päässä.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Tiimi ja yhteisö, jossa on helppo kehittyä ja saada apua tarvittaessa. Meillä on ammattilaisia eri uravaiheissa, ja tarjoamme mahdollisuuksia, jotka haastavat ja kehittävät niin vastavalmistuneita kuin kokeneita ammattilaisia
  • Henkilöstöltämme paljon kiitosta saanut People Lead -malli. Esihenkilöiden tärkein tehtävä on mahdollistaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi ja kehittyä ammatillisesti
  • Aikaa ja resursseja taitojesi kehittämiseen työaikana (koulutus, sertifikaatit, kilta-aktiviteetit, oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma) 
  • Työnkierto eri asiakasprojektien välillä eri aloilla
  • Teknologiariippumattoman ympäristön. Työskentelemme modernien teknologioiden ja työkalujen parissa sekä noudatamme parhaita käytäntöjä, minkä lisäksi meillä on vahvat teknologiapartneruudet alan isojen toimijoiden kanssa. Samalla olemme kuitenkin uteliaita ja valmiita oppimaan uutta sekä haastamaan status quon
  • Joustava etä-/hybridityöskentely sekä erinomainen työn ja vapaa-ajan tasapaino. Teemme merkittäviä ja merkityksellisiä projekteja kestävässä digitalisaatiossa, mutta jokainen meistä on kokonainen ihminen, ja elämässä on tärkeitä asioita myös työn ulkopuolella
  • Monipuoliset henkilöstöedut (ruokailu, työmatkat, liikunta/kulttuuri, kattava työterveyshuolto, sairausvakuutus, polkupyöretu, työkalut valintasi mukaan, ergonominen kotitoimisto, rekrytointi- ja myyntiliidibonukset, mahdollisuus tilapäiseen etätyöhön ulkomailla)

 

Voit myös tutustua meihin ja ohjelmistokehitystyöhömme täällä

 


Kiinnostuitko?

Mikäli huomaat, että liittyminen Makers-tiimiimme on tilaisuus, johon tahdot tarttua, kerro itsestäsi enemmän lähettämällä hakemus mahdollisimman pian!

Jos mieleesi tulee kysymyksiä tai haluat pikaisen keskustelun ennen päätöksen tekemistä, ota yhteyttä Talent Acquisition Partneriin Sebastian Stengårdiin, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.

Liittyvät työpaikat