Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

M365 asiantuntija

HELSINKI

TAMPERE

OULU

TURKU

Grow. Make a difference. Together.

Jaa työpaikka

Kohti kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitaalisuuden avulla. Haluaisitko tulla matkaamme?

M365 Liiketoimintamme kasvaessa etsimme Knowit Experiencen M365-tiimiin Microsoftin tuoteperheen Asiantuntijaa työskentelemään konsultatiivisella otteella asiakasrajapinnassa. Luomme vaikuttavia asiakaskokemuksia ja digitaalisia ratkaisuja datan, teknologian ja designin avulla. Experience-yksikössämme on noin 50 asiantuntijan tiivis porukka, erikoistunut toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeet huomioiden. 

M365-osaajatiimimme toimii asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina ja vastaa myös mahdollisiin jatkokehitystarpeisiin. Koko tiimimme kehittää yhteisesti toimintaamme sekä tarjoamaamme asiakkaiden tulevaisuuden tarpeisiin. 

Toimenkuvan tehtäväkenttä on laaja ja riippuu projektista, työskentelet myös useassa pitkäaikaisessa asiakkuudessa. Pääset osallistumaan uusien projektien ja hankkeiden suunnittelu- ja toteutustyöhön, toteuttamaan niitä M365-palveluilla sekä johtamaan asiakasta läpi muutoksen. Ydintehtäviäsi on myös asiakkaidemme tarpeiden ja kehityskohteiden tunnistaminen sekä itsenäinen konsultointi monipuolisissa projekteissamme.

Roolissa menestyminen edellyttää muutaman vuoden kokemusta M365-projekteista.

Mitä odotamme sinulta?

Tiimissämme tehtävät ovat monipuolisia ja jos tunnistat itsesi alla olevista kohdista, niin saatat olla  etsimämme tiimikaveri

  • Asemoidut M365 Modern Work -palveluiden asiantuntijaksi ja sinulla on aikaisempaa kokemusta ainakin Teams- ja Power Platform -sovelluksista sekä SharePoint Onlinesta (intranet- ja extranet-palvelut). Azure-ymmärrys katsotaan eduksi.
  • Olet mukavuusalueellasi asiakasrajapinnassa ja sinulta löytyy kykyä sekä kiinnostusta sparrata asiakkaitamme soveltuvimpien ratkaisujen löytämiseksi
  • Sinulle on luontaista kehittää ja ylläpitää osaamistasi
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi asiakkaiden, tiimikavereiden ja eri sidosryhmien kanssa
  • Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja pidät haasteista

Miksi Knowit?

Meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille mukava ja toimiva työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden viestin päässä. Tarjoamme modernit työtilat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa, sekä ergonomiset työvälineet. Meillä on mahdollisuus työskennellä hybridimallilla. 

M365-asiantuntijan rooli on vakituinen ja kokopäiväinen, minkä lisäksi tarjoamme kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Oletko sinä seuraava Makerimme? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää!

Luemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan kanssasi. Halutessasi lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Business Unit Directoriimme Susanna Salomaahan P: 050 573 5341

Liittyvät työpaikat