Julkaisualustan valitseminen on iso päätös. Meillä Knowit Experiencessa on pitkä kokemus open source -pohjaisista sekä kaupallisista lisensoitavista julkaisujärjestelmistä. Pystymme suosittelemaan asiakkaillemme aina kuhunkin tarpeeseen sopivaa ratkaisua.  

Valikoimillemme alustoille yhteistä on se, että niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakastarpeita ja se, että ne ovat editoinnin ja käyttäjäystävällisyyden näkökulmasta markkinoiden parhaimmistoa. 

Tarjoamme myös asiakkaillemme niin sanottuja headless-ratkaisuita, joissa julkaisualustan rooli on rajattu vain tiedon hallintaan ja tarjoiluun – ei siihen miten tieto esitetään palvelussa käyttäjälle. Headless-ratkaisujen etuja on muun muassa sivustojen latausnopeus. Headless-ratkaisuja olemme toteuttaneet menestyksekkäästi ns. Jamstack-arkkitehtuurin avulla. 

Meillä on myös vankka kokemus integraatioiden toteuttamisesta. Suunnittelemme ja toteutamme pääasiassa laajoja ja monimutkaisia verkkopalvelukokonaisuuksia, joihin käytännössä aina liittyy integraatioita muihin järjestelmiin.

Samoin kuin julkaisualustojen kohdalla, löytyy meiltä laaja kirjo modernien web-teknologioiden osaamista. Valitsemme aina kuhunkin projektiin parhaiten istuvat teknologiat käyttöön yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Seuraavassa tarkemmin esiteltynä alustat ja ratkaisut, joihin meillä löytyy vahvaa osaamista. Jos olet suunnittelemassa uutta hanketta, ja et ole varma, mikä olisi tarpeeseesi järkevin alustavalinta, autamme mielellämme. 

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun